Hannover: szaporodnak a hírek Huszti Szabolcs távozásáról

Vágólapra másolva!
2014.07.15. 09:11
Egybehangzó német sajtóértesülések szerint egyre nő a valószínűsége annak, hogy Huszti Szabolcs, a Hannover magyar labdarúgója a nyáron távozik a német élvonalbeli labdarúgóklubtól.

Hétfőn beszámoltunk arról, hogy Huszti Szabolccsal kapcsolatban kínai ajánlatról írt egy német honlap – nos, ha az említett útirányt nem is, a távozás lehetőségét megerősítette a tekintélyes futballszaklap, a Kicker is.kínai ajánlatról írt egy német honlap – nos, ha az említett útirányt nem is, a távozás lehetőségét megerősítette a tekintélyes futballszaklap, a Kicker is.

Filipovics Vladan, a játékos menedzsere a Kickernek megerősítette, hogy Husztinak van ajánlata egy másik csapattól – írja a szaklap internetes oldala. Filipovics úgy fogalmazott: mivel Szabinak jövő nyárig szerződése van a Hannoverrel, a német klub álláspontja is lényeges, azaz „még minden nyitott".

Martin Kind, a Hannover elnöke nem zárta ki Huszti klubváltását, ám hozzátette: az ügylet akkor jöhet létre, ha a német klub is megtalálja a számításait.

Mint ismert, a legutóbbi idény végén Huszti Szabolcs előbb ment szabadságra, mint azt a klub szerette volna, ezért a Hannover pénzbüntetést szabott ki; az eset vélhetően nem javította a vezetőség és a csapatban amúgy kulcsszerepet betöltő magyar középpályás viszonyát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik