Légiósok: Pintér visszatér - csapata egyik legjobbja lehet

Vágólapra másolva!
2014.12.08. 12:29
A görög élvonalbeli Levadiakoszban szereplő válogatott futballista, Pintér Ádám vádlisérülését követően hamarosan visszatérhet a pályára. Erről és az elmúlt időszakról is nyilatkozott a Stars and Friends menedzseriroda Facebook-oldalának.

„Folyamatosan kezelésekre járok, és a klub mindenben segít, támogat, hogy mihamarabb visszatérhessek.Alig várom, hogy a kényszerpihenő után újra teljes erőbedobással edzhessek. Profi szakemberek dolgoznak rajtam, sokat segítenek a rehabilitációban.Lélekben a csapattársaimmal vagyok, és amiben tudom, segítem őket. Több, mint valószínű, hogy a következő fordulóban, az Olympiakosz ellen már bevethető leszek” – nyilatkozta a 17-szeres válogatott Pintér Ádám, aki izomszakadás miatt csak öt meccsen lépett pályára bajnokin a Levadiakoszban.

„A csapattársak és a vezetők teljes mértékben elfogadtak és tisztelnek. A szakvezetőség alapemberként számol velem, fontos szerepet szánnak nekem. A lejátszott meccseken szinte minden alkalommal csapatom egyik legjobbja voltam. Van némi hiányérzet azonban bennem, mert lehet jól futballozni, lehetek vezéregyéniség,de az eredményességnek csapatszinten kell megmutatkoznia. Sosem vagyok teljes mértékben elégedett magammal, ezért mindig arra törekszem, hogy az apróbb hibáimat is kijavítsam” – fogalmazott a beilleszkedéssel kapcsolatban a futballista, akire elsősorban belső védőként számítanak, de védekező középpályásként is bevethető. A Levadiakosz 12 fordulót követően a a 12. helyen áll a 18 csapatos görög élvonalban, célja az ötödik hely, amelytől jelenleg hét ponttal marad el.

„Versengés mindenhol van, mert mindenki játszani szeretne, de úgy gondolom, amikor visszatérek, és jó formába lendülök, helyem van a csapatban. A keretben a legtöbb poszton van alternatíva, így talán még nagyobb a küzdés a csapatba kerülésért. Korábban a görög élcsapatok topligákból is igazoltak játékosokat hatalmas összegekért, ám a nagy transzferek ideje véget ért. A Levadiakosz azon klubok közé tartozik, amelynél minden adva van, hogy egyről a kettőre jussunk. Mindenki azon van, hogy segítse a csapatot” – folytatta Pintér a visszatéréssel, a körülményekkel kapcsolatban.

„Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a válogatottban – tért rá a nemzeti csapatra a játékos, aki ősszel kétszer is a sérülése miatt került ki utólag a bő keretből. – A kapitány rendelkezésére akartam állni és segíteni a hazámnak ezeken a fontos mérkőzéseken. Innen is szeretnék a kapitánynak és a csapatnak gratulálni, mert a közönséget szórakoztató,jó játékkal szolgálták ki, sikerült eredményesen zárni a válogatott idei mérkőzéseit.”

„Az álmaimról majd akkor szeretnék beszélni, ha sikerül megvalósítanom őket, addig dolgozom tovább, hogy sikerüljön magamra jobbnál jobb játékkal felhívni a figyelmet” – tette hozzá a jövővel kapcsolatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik