Légiósok: Még hat-hét évig futballoznék magas szinten, Európában - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.15. 12:38
Dzsudzsák Balázsnak, a Dinamo Moszkva magyar futballistájának nem titkolt szándéka, hogy elszerződjön Oroszországból. A légiós arról is beszélt, hogy mennyi ideig szeretne még futballozni.

„Az az álmom, hogy még hat-hét évig magas szinten futballozzak. Nem titok, hogy szeretném megmérettetni magam az európai futballban, elhagyva Oroszországot" – mondta Dzsudzsák a cittaceleste.it-nek.

A játékos mostani nyilatkozata is alátámasztja, hogy váltani kíván. A szerződéséből viszont még egy év hátravan, így a vásárló klubnak minden bizonnyal ki kellene fizetnie Dzsudzsák 10 millió eurós kivásárlási árát. A magyar válogatott játékossal kapcsolatban a Liverpoolt és a Laziót is emlegetik mint esetleges új kenyéradót.

Dzsudzsák az ősszel a Dinamóban 15 bajnokin öt gólt szerzett és hat gólpasszt jegyzett, és korábban a Nemzeti Sportnak is arról beszélt, hogy végre igazi nagy csapathoz kerülhet.

Milyen szempontok játszhatnak szerepet Dzsudzsák döntésben, sikerülhet-e végre igazi európai élklubhoz szerződnie? Elemzésünket ide kattintva olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik