Légiósok: Jó üzletet csinált velem a Lech - Kádár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 23:26
Kádár Tamás szerint többet ér annál, mint amennyit a Lech Poznan labdarúgócsapata fizetett érte a Diósgyőrnek.

„Azt az embert kellene megkérdezni, aki kifizette értem ezt a pénzt – nyilatkozta Kádár Tamás a Przeglad Sportowynak. – Tudom, hogy többet érek annál, mint amennyibe kerültem.”

A hivatalos vételárról nem adtak tájékoztatást a klubok, lengyel sajtóhírek szerint 400 ezer eurót kaphatott Kádárért a Diósgyőr.

„Jó üzlet volt, hiszen nem kellett sokat fizetni értem – folytatta a 24 éves védő. – Ha jól játszom és tudok segíteni a csapatnak, akkor mindenki jól jár. Újra akartam építeni a karrierem, ezért igazoltam haza a Newcastle-nél és a Rodánál töltött időszak után. Sokan mondták, hogy ez visszalépés, de néha hátra kell lépni egyet, hogy aztán kettőt vagy hármat előre tudj lépni. Magyarországon jól ment a játék, különösen a legutóbbi szezonban, a válogatottban is. Ezért tudtam előrelépni, és a Poznanhoz szerződni. Büszke vagyok magamra, de ez csak egy lépés volt, meg kell mutatnom, hogy megütöm ezt a szintet. Jó állapotban érzem magam, készen állok arra, hogy megvívjam a harcot a csapatba kerülésért. Ha jól teljesítek, két év múlva talán megvesz egy Premier League-csapat vagy egy Bundesliga-klub.”

Kádár elmondta még, hogy univerzális játékosnak tartja magát, aki a védelem közepén és bal oldalán is tud futballozni, de védekező középpályásként sem jön zavarba. A legjobb teljesítményre szerinte középső védőként képes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik