Lengyelország: a Fradi támadója szeretne tovább légióskodni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 07:06
Mint beszámoltunk róla, Holman Dávid góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Lech Poznan 2–0-ra legyőzze a litván Atlantas Klaipedát a két labdarúgócsapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén. A Ferencvárostól kölcsönvett támadó elmondta, szeretne bizonyítani az ősszel, és megragadna a lengyel klubnál.

Holman Dávid végigjátszotta a Lech első nyári felkészülési meccsének kétszer 40 percét, és a klub honlapjának beszámolója szerint a gólján kívül – amely a csapat első nyári találata – is voltak szép megmozdulásai, nagy kedvvel futballozott.

„Nehéz volt az első félévem Lengyelországban, betegség után voltam, újra fel kellett építenem magam fizikailag és mentálisan is – mondta Holman a sport.pl-nek. – Gyakorlatilag az egész tavaszom kárba ment, de most már egészséges vagyok, úgyhogy minden rendben lesz.”

Holman kölcsönszerződése az év végén jár le, utána visszakerül a Fradihoz, de a támadó szeretne bizonyítani és maradni.

„Ha megkapom a lehetőséget, mindent megteszek, hogy éljek vele. Az év végéig mindenképpen maradok, remélem az ősz szebb lesz, mint a tavasz volt. Meg szeretném mutatni, hogy nem hibázott a Lech, amikor megszerzett.”

„Kemény edzéseken vagyunk túl, kicsit fáradtak is voltunk a mérkőzés előtt, de nem volt rossz. Mostantól pedig még keményebben kell edzenünk, mert jön az ősz és sok kihívás vár ránk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik