Légiósok: Holman rátett egy lapáttal, 40 ezer néző előtt játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 11:18
Sikeres ősszel feledtetné a nehéz tavaszt Lengyelországban Holman Dávid, aki szüntelenül edzett, hogy meghálálja a Lech Poznan bizalmát. Este Nikolics Nemanja csapata, a Legia elleni Szuperkupa-meccsen bizonyíthat, ha lehetőséget kap.

„A nyáron, miközben jóformán mást sem olvastam, mint hogy ki melyik tengerparton múlatja az idejét, én otthon voltam, és mindennap edzettem – mondta Holman Dávid a Nemzeti Sportnak. – A szakmai stábtól kaptam egy programot, azt természetesen teljesítettem, de még kiegészítettem ezzel-azzal, amiről úgy véltem, hasznomra válik. Azután, ahogy a tavaszi idényem sikerült, muszáj volt rátennem egy lapáttal. Próbálom magam mögött hagyni az elmúlt hónapokat, meglátjuk, hogyan sikerül."Holman Dávid a Nemzeti Sportnak. – A szakmai stábtól kaptam egy programot, azt természetesen teljesítettem, de még kiegészítettem ezzel-azzal, amiről úgy véltem, hasznomra válik. Azután, ahogy a tavaszi idényem sikerült, muszáj volt rátennem egy lapáttal. Próbálom magam mögött hagyni az elmúlt hónapokat, meglátjuk, hogyan sikerül."

„Ha rajtam múlik, nem az év végén térek vissza az Üllői útra. Most annyi a dolgom, hogy a pályán bizonyítsam, megállom a helyem ezen a szinten is. A poznani vezetőknek opciós joguk van a megállapodás meghosszabbítására, fél év alatt meggyőzhetem őket arról, hogy érdemes élniük vele" – tette hozzá Holman, akire ma már tétmérkőzés vár.

„A keret tagja leszek a péntek esti Legia elleni Szuperkupa-meccsen, de hogy a kezdő tizenegybe beférek- e, még nem tudom. Telt ház, negyvenezer szurkoló előtt játszhatunk, álomszerű lenne, ha úgy nyernénk, hogy én is pályára lépek. Bár arra már rádöbbentem, itt nem álmodozni kell, hanem dolgozni, dolgozni és dolgozni. Úgyhogy dolgozom."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik