Légiósok: Holman reméli, jó formája meggyőzi az edzőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 13:03
Holman Dávid vitathatatlanul az egyik legnagyobb nyertese eddig a lengyel bajnok Lech Poznan nyári felkészülésének – írja szerdai cikkének felvezetésében a pilkanozna.pl. A magyar légiós reméli, hogy a jó formája segít meggyőzni Macieja Skorze vezetőedzőt, és tétmérkőzéseken is beveti.

Korábban a lengyel bajnokkal foglalkozó bulgarska.pl is megemlékezett a télen a Ferencvárostól egy évre kölcsönbe érkező középpályás nagyszerű felkészüléséről.Korábban a lengyel bajnokkal foglalkozó bulgarska.pl is megemlékezett a télen a Ferencvárostól egy évre kölcsönbe érkező középpályás nagyszerű felkészüléséről.

„A nyaralás alatt mindennap egyénileg készületem. Most nagyon jól érzem magam, jó formában, és remélem, hogy az edző bevet a következő mérkőzéseken. Hiszem, hogy képes vagyok jó teljesítményt nyújtani a szezon elejétől” – nyilatkozta Holman Dávid a Lovrencsics Gergőt és Kádár Tamást is foglalkoztató klub hivatalos honlapjának.

A fiatal futballistát több poszton is szerepelt a gniewinói edzőtábor során, így kedvenc szerepköréről is faggatták, de szerinte csak az edzőjén múlik, hol veti be őt.

„Legjobban tízesként érzem magam, de tényleg bármelyik poszton játszhatok, amit az edző kér tőlem. Nincs számomra különbség akkor sem, hogy ha szélsőként vagy támadóként kell pályára lépnem: segíteni akarom a csapatot” – tette hozzá a 22 éves játékos.

„Nagyon jól érzem magam Poznanban, a csapattársak segítettek nekem felfedezni a régiót. Kiváló csapatban játszom, rengeteg barátom van itt, ezért nagyszerűen vagyok” – tért ki lengyelországi tapasztalataira a januárban érkező középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik