Németország: új edzője ebben vár javulást Stieber Zoltántól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 09:52
Még nincs csúcsformában a télen Nürnbergbe igazoló Stieber Zoltán, de edzője nem elégedetlen vele, alapvetően tetszett neki, amit a magyar labdarúgótól látott a hétvégi bemutatkozó bajnokin.

„Tisztában voltam azzal, milyen formában van, ezért nem is vagyok elégedetlen vele – idézi a Bild René Weilert, a Nürnberg vezetőedzőjét. – A meccsrutin még hiányzik, de ökölbe szorította a kezét, harcolt, és önzetlen játékkal segítette a többieket. Egyelőre az erőnléti hiányosságok leküzdése a cél.”René Weilert, a Nürnberg vezetőedzőjét. – A meccsrutin még hiányzik, de ökölbe szorította a kezét, harcolt, és önzetlen játékkal segítette a többieket. Egyelőre az erőnléti hiányosságok leküzdése a cél.”

A német lap szerint a Hamburgból fél évre kölcsönvett Stiebernek – aki kezdőként a 62. percig volt a pályán az 1860 München elleni, 1–0-ra megnyert szombati bajnokin – főleg a védőmunkáján kell javítania.

„Nagyszerű volt újra a kezdőcsapatban lenni – fogalmazott a bajnokin tavaly május óta először kezdő Stieber Zoltán. – Persze én is éreztem a meccsrutin hiányát, de az egyelőre akadozó automatizmusok hamarosan újra olajozottan működnek majd. Van még jó néhány napom a következő meccsig, regenerálódom, és remélem, hétfőn már közel leszek ahhoz, hogy tudásom száz százalékát nyújtsam.”

A harmadik helyen álló Nürnberg a szintén feljutásra spekuláló Bochumot fogadja a Bundesliga 2. 21. fordulójának hétfői játéknapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik