Légiósok: Balogh tiszteli Cavanit, de nem ő a példaképe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 16:07
A Palermo labdarúgócsapatának alkalmazásában álló Balogh Norbert megtisztelőnek érzi, hogy Edinson Cavanihoz hasonlítják, az ő példaképe azonban egy másik hórihorgas csatár. Kosárlabdázni pedig sosem akart.

„Az utóbbi hónapokban próbáltam minél többet tanulni Alberto Gilardinótól. Figyeltem őt az edzéseken, tudom, hogy közel sem vagyunk egy szinten, de azért vagyok itt, hogy fejlődjek” – nyilatkozta Balogh Norbert a La Gazzetta dello Sportnak.

Az exdebreceni csatárt a korábbi palermói kedvenchez, Edinson Cavanihoz hasonlítják.

„Hogy olyan lennék, mint Cavani? Ez megtisztelő, hiszen ő a világ egyik legjobb csatára, és történelmet írt Palermóban, az én példaképem azonban Ibrahimovic. A mérkőzésekhez való hozzáállása, a motiválóereje miatt – folytatta Balogh, aki szerint 197 centis magassága előnyt jelent a futballpályán, más sportágban azonban nem akarta kamatoztatni magasságát. – Kosárlabdázni? Sosem gondoltam rá, ötéves korom óta a foci körül járnak a gondolataim. A palermói emberek rendkívül szenvedélyesek, felismernek és megállítanak az utcán, hogy közös fotót kérjenek tőlem, pedig eddig nem sokat játszottam a csapatban.” Balogh Norbert a La Gazzetta dello Sportnak.

Az exdebreceni csatárt a korábbi palermói kedvenchez, Edinson Cavanihoz hasonlítják.

„Hogy olyan lennék, mint Cavani? Ez megtisztelő, hiszen ő a világ egyik legjobb csatára, és történelmet írt Palermóban, az én példaképem azonban Ibrahimovic. A mérkőzésekhez való hozzáállása, a motiválóereje miatt – folytatta Balogh, aki szerint 197 centis magassága előnyt jelent a futballpályán, más sportágban azonban nem akarta kamatoztatni magasságát. – Kosárlabdázni? Sosem gondoltam rá, ötéves korom óta a foci körül járnak a gondolataim. A palermói emberek rendkívül szenvedélyesek, felismernek és megállítanak az utcán, hogy közös fotót kérjenek tőlem, pedig eddig nem sokat játszottam a csapatban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik