Légiósok: egyelőre holtponton Mervó Bence átigazolása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 21:39
Patthelyzet állt elő Mervó Bence átigazolása ügyében, a Slask Wroclaw nem biztos, hogy meg tudja szerezni a magyar labdarúgót – olvasható a lengyel sajtóban.

Mervó Bence tavasszal kölcsönben futballozott a wroclawiaknál, megkezdte velük a nyári alapozást is, csakhogy lengyelországi szerződése június 30-án lejárt, így vissza kellett térnie a játékjogát birtokló svájci Sionhoz.

Több lengyel portál is úgy értesült, hogy a magyar légióst megvásárolni igyekvő Slask már megegyezett a Sionnal a körülbelül 500 000 eurós vételárban, de a fizetés ütemezése még továbbra is vita tárgyát képezi, ami egy héttel a bajnoki rajt előtt több mint nyugtalanító.

„Csak annyit mondhatok, hogy Bence ügyében zajlanak a tárgyalások, és a csatársorunk megerősítése semmiképpen sem marad el” – idézi a Przeglad Sportowy Wojciech Blonskit, a Slask sportigazgatóját, aki nem titkolta: B-terven is gondolkodik.

A Slask pénteken felkészülési mérkőzést játszott a Wislával, a végeredmény 3–3 lett. Az Eb után szabadságot kapó Guzmics Richárd nem játszott a krakkóiaknál, Gosztonyi András a második félidőt töltötte a pályán a wroclawi csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik