NS: Guzmics: nem csak a pénz…; Sir Alex kineveltjei – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.07. 23:32
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• A Kínába szerződő Guzmics Richárd Galambos Dánielnek mesélt döntése hátteréről, és határozottan leszögezte, hogy a kétségtelenül előnyös anyagi kondíciók mellett legalább annyit nyomott a latban az is, hogy milyen nívós társakkal futballozhat.

Dárdai Pál újabb elsőrangú szezont tudhat a háta mögött a Hertha vezetőedzőjeként, és a Bundesliga hivatalos szavazásán ott van a legjobb négyben, akik közül kikerül az Év edzője…

Vida Máté nem az átlag húszévesek életét éli, de nem is adja lejjebb, a közeljövőben a Vasasban és a válogatottban is nagy tervei vannak. Babják Bence interjúja.

Sir Alex Ferguson éppen a 31. volt tanítványát láthatta meccselni, ezúttal Jaap Stamot, aki a Manchester United elleni FA-kupa-meccsen dirigálta a Reading csapatát. Borsi Gergely megnézte, hogy az aberdeenes fiúktól Roy Keane-en át Ryan Giggisig mi lett a Fergie-bébikkel.

• Vasárnap elnököt választ (vagy nem…) a Magyar Úszószövetség. Kovács Erika a három jelölt bemutatásán túl az elmúlt két zivataros hónap kronológiáját is végigvette.

• A csütörtöki M4 Sport – Az Év sportolója gálát felvezető anyagok sorában a labdarúgók számtalan kategóriájáról olvashatnak: férfiak, nők és gólok 2016-ból, minden mennyiségben.

…és ha vasárnap, akkor nem is egy, hanem két melléklet 2x4 oldalon: Junior a hét utánpótlás-eseményeivel és Járgány az autók és motorok világának finomságaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik