Ádám Martin távozhat az Ulszantól, de még nem bontott szerződést

Ádám Martin távozhat az Ulszantól, de még nem bontott szerződést

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
CLGInter
CLGInter2024. 07. 03. 09:05

Németh Andrást jelenleg a válogatottba nem szabad meghívni . Gyenge mint a bűn . 39 meccs , 2 gól . Bundesliga 2-ben . Helyette sokkal inkább Dárdai Palkó . Fele ennyi meccsen 3x ennyi gól . Gyengébb csapatban .

Zweistein
Zweistein2024. 07. 03. 07:58

Ritka ember az, aki nem akar állandóan másoknak megfelelni, és tudja mit akar. Az őt fikázóknak saját maguktól kellene megkerdezni, hogy miért másokkal foglalkoznak itt a neten.

Ladorjan
Ladorjan2024. 07. 03. 00:51

jack, ez jó, ezen Martin is kacagni fog! :)

michelin
michelin2024. 07. 02. 23:35

Már megint itt van az összes okoska, aki megmondja a negatív tutit Martinról. Martin, ha olvasod, nevess egy jót rajtuk.

michelin
michelin2024. 07. 02. 23:30

Mukimikimaki, fogalmatlan és alkalmatlan, negatív és dekadens vagy, akár a neved. Hányingerem támad az ilyen szövegektől.

lempilampi
lempilampi2024. 07. 02. 22:20

Ha Ádám Martin nem ragaszkodna a nagy vörös szakállához, akkor nem is lenne feltűnő.

mukimikimaki
mukimikimaki2024. 07. 02. 22:03

Sajnos Rossi újabb melléfogása. Már ott sem kellett és játszott, de nekünk megmentőnek adta el. De nem teljesen Rossi bűne, mert az Akadémiák és a Szalai-Liszkai vezette módszertani központ nem tud még ilyet se termelni. Mint ahogy az MLSZ Barczija ís rombolja a focinkat vagy at edzőket képző alkalmatlan Fórián. Na ezek miatt vagyunk itt, hogy azon sírunk, hogy a Portugálok nem győztek.

mukimikimaki
mukimikimaki2024. 07. 02. 22:03

Sajnos Rossi újabb melléfogása. Már ott sem kellett és játszott, de nekünk megmentőnek adta el. De nem teljesen Rossi bűne, mert az Akadémiák és a Szalai-Liszkai vezette módszertani központ nem tud még ilyet se termelni. Mint ahogy az MLSZ Barczija ís rombolja a focinkat vagy at edzőket képző alkalmatlan Fórián. Na ezek miatt vagyunk itt, hogy azon sírunk, hogy a Portugálok nem győztek.

ggilga
ggilga2024. 07. 02. 19:29

Szoboszlai egy tetkós nagyképű monkey. Ádám Martin viszont szerény.

ggilga
ggilga2024. 07. 02. 19:27

Ádám Martinnal a Paks esélyes lehetne akár az Európa Liga győzelemre is, de a bajnoki cím borítékolva lenne. Könyves is marad, így komoly csatárbőség lenne Pakson (Könyves, Hahn, Ádám, Böde, Szabó Bálint) Nagyon komoly tervek vannak Pakson.

jack-beauregard
jack-beauregard2024. 07. 02. 19:23

Ezek se normálisak Koreában. Most futott be az ember és rögtön lapátra teszik. Martin, menj át az északiakhoz. Ott leszálkásítanak 2 hónap alatt aztán pisloghatnak majd a mémgyárosok.

milanmdrd
milanmdrd2024. 07. 02. 19:01

Az hogy nemzetközi szintű játékos lett volna azt kétlem, viszont nagyon jó balosa van. 16os széléről is elképesztő bombái voltak a Paksban és a kiosztott passzai is valóban ülnek, bár az a baj ezekből két éve láttuk a válogatottban utoljára. Tény hogy ki lehetett volna belőle hozni egy magasabb, légiós karriert, de így se panaszkodhat. Itthon még vannak benne jó évek, de kizárólag ezen a szinten és ha ég a ház akkor keretbe be lehet hívni de továbbra is azt mondom ha nincs sérülés és szakmai szempont szerint válogatunk akkor jelenleg állás szerint Némethnek meg kellene előznie, ősztől pedig meglátjuk Szabó is előtte van e

JozsiBacsi1007
JozsiBacsi10072024. 07. 02. 18:37

Lehet, h Martin jol erzi magat igy, es a karrierjebol kihozta szamara a maxot, de a valogatott szamara ez mar keves. Az europai nemzetkozi szint mar nem az o szintje, ezt be kell latni. Azzal, h Varga kiesett legalabb felevre, biztosan Sallai lesz a kovetkezo csatar/hamis kilences addig, mig Varga men lesz szaz szazalekos, vagy nem talalunk egy uj jatekost oda.

kknmo1
kknmo12024. 07. 02. 18:08

Adottságaihoz, genetikájához képest nem hiszem hogy annyival kevesebb energiát fektetett bele a karrierjébe, mint amennyivel egy nála "megbecsültebb(?)" válogatott többet ér. Biztosan, ha komolyan veszik a karrierjét 15 évesen... De ugye nincsen ha. Ennyi jött ki belőle, ami - lehet elfogult vagyok - példa értékű is lehet. (erre várom azok fikázását, hogy nehogy a Martin legyen a példakép, akik most is csipszet zabálva irogatnak, ha kell, ha nem)

prohibidado
prohibidado2024. 07. 02. 18:08

Megunta a kimchit.

homeoffice76-reloaded-v8
homeoffice76-reloaded-v82024. 07. 02. 17:47

kknmo1, ezért nem lett jobb, mert ez is elég. Én bíztam benne, hogy Koreában szintet lép, de sajnos nem sikerült neki.

kknmo1
kknmo12024. 07. 02. 17:44

Egy kis faluból indulva, amit elért: színmagyar csapatban gólkirály, anyagilag mesés szerződés egy nagyonmás kulturájú országban, ahol sztár lett. Rengeteg gól, gólpassz. Fix x, hogy nélküle az első évben nem lett volna bajnoki cím, rengeteg meccset az ő gólja, góljai döntöttek el. Magyar válogatottság, gólokkal. a TOP20 magyar játékos egyike. Mindemellett valószínű az élet jó dolgaiból kevesebbről mondott le, többet szentelt a családjának (arányosan a többiekhez képest). Lehet fanyalogni, hogy ennél többről kellett volna neki lemondani, de 50 évesen megkérdezném a többi sztárt, hogy melyik a helyes út...Fel a kezet, aki cserélne vele, nem hazudni :-) (remélem jövő héten bejelentik Pakson)

JozsiBacsi1007
JozsiBacsi10072024. 07. 02. 17:40

darzat, nem kell veszmadarkodni. Eljott az ido, h tobb fiatal(Vancsa, Lisztes, Yakobishvili, Balogh, Dardai Palko, Dardai Marton, Nemeth, Hegyi, Csoboth, Kata, Horvath)is elorelepjen eloszor is klubjaikban, masodszor a valogatottban. ..es vannak(Okeke, Nemeth Hunor, Fenyo, Szep, Kovacs, Dardai B, Farkas, Mandity, stb.) akik meg 2-3 ev mulva kerulhetnek oda, mar ha serules es zokkeno mentes lesz a karrierjuk. Ami az atmeneti(kisebb generacio valtas) illetii elkell felejteni Adam Martint, Langot, Fiolat, Kleinit, Kalmart, Gazdagot, vagy legalabbis lassan leepiteni oket. Szalaival meg varnek, mert a sajat posztjan meg fiatalnak mondhato, nala benne van egy teljes pal fordulat, ot meg nem irnam le teljesen.

hans-castorp
hans-castorp2024. 07. 02. 17:30

Egy profi labdarúgó testzsírszázaléka 10 környékén de inkább alatta van tudomásom szerint. Ennek a srácnak ránézésre jó ha 20 környékén de nem lepne meg ha felette lenne. Ez nem testalkat kérdése, hogy nagydarab , erős csontú stb pl Lukaku aki egy nagy behemót de szín izom az ember. Elképzelni sem tudom milyen étrend kell ahhoz valaki napi sok órát sportolva , profi sportolóként ilyen testtel rendelkezzen. Ehhez képest igen jó játékos, ha mondjuk 10-15 kiló zsírt ledolgozva 10 kiló izmot magára pakolna lehet még egy premier ligában is elfért volna .

rizsakecso
rizsakecso2024. 07. 02. 17:24

Ádámra vissza térve a klubja már szerződést bontott vele sőt az utód is be lett mutatva l Cariello nevű brazil szóval.... Válogatott játékos lett,azt mindenki maga el tudja dönteni,hogy jogosan e de ő már se vékonyabb,se gyorsabb nem lesz. -Szoboszlaira azt mondták, hogy sérült volt,akkor miért játszott és miért csak a kiesés után lett elmondva!?? Azért mert így akarják a pocsék teljesítményét védeni