Ádám Martin távozhat az Ulszantól, de még nem bontott szerződést

Vágólapra másolva!
2024.07.02. 12:21
Ádám Martin távozik az Ulszantól? (Fotó: Getty Images)
A Korean Football News értesülései szerint a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban (K1 League) címvédő Ulszan HD felbontotta a 25-szörös magyar válogatott támadó, Ádám Martin szerződését. A csatár menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak azonban cáfolta, hogy a játékos már szakított volna klubjával.

 

A Korean Football News szerint az Ulszan és Ádám Martin szerződést bontott, a csapat keretében a 24 éves brazil csatár, Yago Cariello váltja a magyar válogatott labdarúgót. A brazil játékos eddig a portugál Portimoensétől szerepelt kölcsönben a szintén dél-koreai Kangvon FC-ben.

 

„Jelen helyzetben annyit tudok mondani, hogy Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz, amely pénteken már bajnoki meccset játszik" – reagált röviden a Nemzeti Sportnak Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor.

Az ügy hátterében az állhat, hogy a csatár több lehetőségre vágyik annál, amit ebben az idényben kapott, 20 forduló alatt tíz bajnokin szerepelt az Ulszanban, de csak 521 percet játszott (három gólt szerzett), a brazil támadó szerződtetésével pedig még inkább hátrébb szorulhat a sorban.  

Ádám Martin 2022 nyarán, az NB I gólkirályaként döntött úgy, hogy légiósnak áll és lett az Ulszan játékosa, melynek színeiben 67 mérkőzésen 24 gólig és kilenc gólpasszig jutott, s mindkét idényében megnyerte a bajnokságot a csapattal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik