Két magyar válogatott játékost is szerződtetne a görög csapat

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.20. 12:16
Ádám Martin és Tamás Márk is szerepel a görög Aszterasz kiszemeltjei között (Fotó: NS-archív/NSO-montázs)
Görög sajtóhírek szerint az Eb-n is szerepelt Ádám Martin mellett az egyszeres válogatott Tamás Márk is szerepel az élvonalbeli Aszterasz Tripolisz kiszemeltjei között.

 

 

Múlt vasárnap a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy a görög Aszterasz Tripolisz érdeklődik a 24-szeres magyar válogatott csatár, a dél-koreai Ulszantól távozott, így jelenleg szabadon igazolható Ádám Martin iránt. Az arcadiportal.gr görög oldal a napokban arról is írt, hogy a támadó hamarosan Görögországba utazhat, hogy tárgyaljon az előző idényben, a rájátszás után a 8. helyen záró klubbal. 

Azóta pedig ugyanez az oldal pénteken arról is írt, hogy az Aszterasz csatár mellett védőt is keres, és a védelembe is van egy magyar kiszemeltje, az egyszeres válogatott Tamás Márk.

Tamás a Nemzeti Sport érdeklődésére nem is cáfolta a görög klub érdeklődését (ahogy Ádám menedzsere, Papp Gábor sem), de a 30 éves védőt jövő nyárig szerződés köti az azeri Neftcihez, hívásunkkor is éppen a török másodosztályú Erzurumspor elleni edzőmeccsre készült. Tehát, jelen állás szerint – ha nem bont szerződést a klubjával (úgy tudjuk, ez a lehetőség is szóba került már) – a Neftcivel is meg kell állapodni az átigazolásához.


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik