Visszautasították a Stylesért érkezett ajánlatot

P. K.P. K.
• P. K.
Vágólapra másolva!
2024.08.04. 11:04
Callum Stlyes a tavaszi szezont a Sunderlandben töltötte, de a nyáron visszatért a Barnsleyhoz (Fotó: Getty Images)
Az angol Sky Sports élő átigazolásfigyelő cikkében arról számolt be, hogy a harmadosztályú Barnsley labdarúgócsapata visszautasította a másodosztályú West Bromwich Stylesért tett ajánlatát.

 

Az Eb-n is szerepelt magyar válogatott középpályás, Callum Styles az előző fél évet kölcsönben a másodosztályú Sunderlandnél töltötte, de a kölcsönszerződése lejártával visszatért a harmadosztályú Barnsleyhoz, melyhez jövő nyárig köti szerződés. Mivel többször beszélt arról, hogy szeretne magasabb osztályban futballozni, nem lenne meglepő, ha a nyáron távozna.

A Sky Sports szombati híre szerint azonban a Barnsley visszautasította a másodosztályú West Bromwich ajánlatát a 23-szoros magyar válogatott játékosért, ugyanakkor arról is beszámolt, hogy más, meg nem nevezett Champinship-klubok, illetve a tengerentúli MLS-ben szereplő csapatok is érdeklődnek Styles iránt.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a napokban az NB I-ből is keresték, de az érdeklődés hamar elakadt, egyelőre úgy tűnik, a 24 éves Styles nem Magyarországon képzeli el a folytatást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik