Cristiano Ronaldo klubját kikosarazta, a Gentben köthet ki Vancsa Zalán – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 08:37
Vancsa Zalán iránt a Gent is érdeklődik (Fotó: Lommel SK)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KAA Gent meg akarja szerezni a Lommel magyar játékosát, Vancsa Zalánt – erről Sacha Tavolieri sportújságíró számolt be hivatalos X-oldalán.

A sportújságíró X-oldalán közzétett értesülései szerint a 19 éves támadóért cserébe 5.5 millió eurót fizetne a Gent, de lenne egy kitétel a szerződésben, mely szerint a Lommel egy jövőbeli eladás díjának 25 százalékát is megkapná. Tavolieri továbbá emlékeztetett arra: a belga másodosztályban szereplő klubnak minél előbb döntenie kell, hiszen az átigazolási szezon szeptember 6-án lezárul Belgiumban. 

A sportújságíró hozzátette a bejegyzéséhez, hogy Vancsa iránt Szaúd-Arábiából is volt érdeklődés, de ezt az ajánlatot a magyar játékos visszautasította – sajtóhírek szerint egyébként a Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Al-Nasszr volt az a bizonyos kérő.

Korábban portálunkon már írtunk arról, hogy mivel a Lommel a legutóbbi idény osztályozóján nem járt sikerrel, nem jutott fel az élvonalba, ez is oka annak, hogy a klubot 99 százalékban tulajdonló City Group megmozgatná a keretet. Vancsa az elmúlt két idényben 57 másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Lommel kötelékében, 14 góljából 13-at a legutóbbi kiírásban szerzett, márciusban a hónap legjobbjának választották meg a klub szurkolói. Logikus lépés lenne tehát, ha a magyar labdarúgó a belga második vonalnál erősebb bajnokságban is kipróbálhatná magát.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik