Kerkezt már megint az MU kiszemeltjei között említik

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 10:22
Kerkez Milost ismét szóba hozták a Manchester Uniteddel (Fotó: Getty Images, archív)
A magyar labdarúgó-válogatottal éppen a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-meccsre készülő Kerkez Milost az angol sajtóban ismét a Manchester United kiszemeltjei között emlegetik.


 

Az AFC Bournemouthban futballozó Kerkez Milost ebben az évben, különböző angol források már többször összeboronálták a Manchester Uniteddel, a nyáron még az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról posztolt, hogy a magyar válogatott futballista szerepel az MU kiszemeltjei között. Ezek után azonban a nyári átigazolási ablakban nem tett érte ajánlatot a klub, most viszont már a januári kiszemeltek között emlegetik.

A Manchester Evening News összeállítása már az MU lehetséges januári célpontjaival foglalkozik. A cikk szerint a klub 21 millió fontot szán újabb védőre a télen – azok után hogy a nyáron 157 millió euróért érkezett három védő, a jelenleg sérült Leny Yoro, valamint Manuel Ugarte és Matthijs de Ligt –, és három kiszemeltje van.

Egyikük a Sevilla 21 éves spanyol játékosa, Juanlu Sánchez, a másik jelölt a Fulhamből a 27 esztendős, 46-szoros amerikai válogatott Antonee Robinson, a harmadik a 20 éves, 20-szoros magyar válogatott Kerkez Milos, aki a második Premier League-idényét kezdte most meg az AFC Bournemouthban, az új idényben eddig mind a három fordulóban kezdett és összesen 31 meccsnél tart a Premier League-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik