Az NSO-olvasók olimpiája - írja le saját történetét!

Vágólapra másolva!
2012.07.23. 09:34

Az olimpia az az esemény, amelyhez alighanem mindenkinek fűződik egy-egy élménye, felejthetetlen emléke, még azoknak is, akik nem követik rendszeresen nyomon a sportvilág aktuális eseményeit.

Mindenkinek van egy kedves története, amely megmutatja, miért is olyan fontos, mitől olyan egyedülálló ez a viadal, amelyre Srí Lankától a karib-tengeri Arubán át Magyarországig az egész világ odafigyel.

Engedjék meg, hogy egy sztorit mi is idecitáljunk. Azt mesélik, 2004-ben, az athéni játékok alatt Igaly Diána utolsó sorozata előtt Budapesten a Nagykörúton szinte megállt a forgalom, az emberek felhangosították az autórádiókat, majd miután koronglövőnk olimpiai bajnok lett, felharsantak a dudák, ismeretlen ismerősök fogtak kezet a letekert ablakokon keresztül.

Az Ön számára mit jelentenek a játékok? Mi jut először az eszébe, ha azt hallja, olimpia? Van felejthetetlen története? Mesélje el, mi pedig közreadjuk!

A következő néhány napban névvel feltüntetve várjuk a Nemzeti Sport Online olvasóinak rövid olimpiai történeteit az [email protected] címre („olimpiai sztori” tárgymegjelöléssel), vagy az NSO Facebook-oldalán. A beérkezett történetekből készült válogatást a londoni játékok pénteki megnyitója előtt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik