Detroiti évzáró Mexikó ellen

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2005.07.27. 22:43
Címkék
Egyre több részlet lát napvilágot az argentin válogatott budapesti fellépésével kapcsolatban. A mérkőzés szerdán lesz (ezt megelőzően a nemzeti együttes a Real Madrid ellen lép pályára Puskás Ferenc Válogatott néven), de José Pekerman egy 13 tagú stábbal már szombaton megérkezik, s egy nappal később jönnek azok a labdarúgók, akik hazájukban szerepelnek. Az Európában futballozó játékosok csak hétfőn csatlakoznak a kerethez.
Az argentinok a Hiltonban laknak majd. A válogatott vezetői elkérték az általuk használt emelet tervrajzát, hogy beoszthassák ki hol lakik majd. A vendégek kértek buszt (kicsit és nagyot is), luxusautót és minden egyes utazásukhoz rendőri felvezetést - a felsoroltakat mind biztosítja számukra a Magyar Labdarúgó-szövetség. Szóval az argentinokra már komolyan készül mindenki, de már meg is van a következő komoly ellenfél.

A válogatott menedzsmentje azon dolgozik, hogy a nemzeti együttes újra és újra összemérhesse erejét a világ legjobbjaival. Mióta Lothar Matthäus a szövetségi kapitány, a mieink ellenfele volt barátságos meccsen többek között Brazília, Németország és Franciaország, a vb-selejtezőkön pedig Horvátország és Svédország. Valóban az elit tagjait láthattuk a magyar csapat ellenfeleként. S most jön a Real Madrid, majd Argentína.

Bármelyik feltörekvő futballnemzet megirigyelhetne minket.
Az ősz aztán a bajnoki fordulók mellett a világbajnoki selejtezőkről szólhat. S mire véget ér a szezon, túl leszünk a sorsdöntő selejtezőkön is, azaz tudjuk, turistaként vagy résztvevőként utazhatunk-e Németországba. Ám még ezzel sem búcsúztathatjuk 2005-öt, hiszen Pellady Péter menedzser és stábja újabb nagy dobásra készül: a legfrissebb FIFA-világranglistán ötödik helyezett és a legutóbbi Konföderációs-kupán Brazíliát is legyőző Mexikó lehet az ellenfél. A tervek szerint a magyar válogatott december 12-én az Egyesült Államokban, Detroitban mérkőzne meg Mexikóval. Az amerikai túra három meccsből állhat, a másik két ellenfél Kolumbia és Puerto Rico lehet.
Valamirevaló magyar futballista nem is gondolhat másra: válogatott akarok lenni!


Sokat ér a belépő. Az argentin válogatott elleni mérkőzésre szóló jegyeket a találkozót követően is érdemes megtartani. Magyarországon, a sportban példátlan kezdeményezésnek lehetünk tanúi: a jegy bemutatása mellett az IBUSZ például 10 százalék kedvezményt ad azoknak, akik augusztus 31-ig foglalnak le egy utazást. Ehhez az akcióhoz több nagy cég is csatlakozott, így akár a belépő ára is megtérülhet. ---- A ---- L
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik