Válogatott: Gera és Vadócz nem utazik el San Marinóba

Vágólapra másolva!
2011.06.05. 15:24
Címkék
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap kora délután találkoztak, és folytatták felkészülésüket a keddi, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A keret tagjai közül ketten jelezték, hogy nem tudják vállalni a játékot kedden, így Gera Zoltán és Vadócz Krisztián sem utazik el a mérkőzésre.

Gera sérülése továbbra sem jött rendbe, ezért a Luxemburg elleni találkozó után San Marino ellen sem lehet az együttes tagja. Vadócz a pénteki találkozón kapott egy rúgást a vádlijára, és a sérülés az orvosi kezelések után sem jött rendbe annyira, hogy a középpályás pályára léphessen az Eb-selejtezőn.

Egervári Sándor szövetségi kapitány nem hív meg új játékost a csapatba, vagyis 19 tagú keret utazik el San Marinóba – számolt be róla az mlsz.hu.

Egervári Sándor szövetségi kapitány nem hív meg új játékost a csapatba, vagyis 19 tagú keret utazik el San Marinóba – számolt be róla az mlsz.hu.

A VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Csernyánszki Norbert (Paks), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (DVSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (Sampdoria), Varga József (DVSC)
Támadók: Németh Krisztián (Olympiakosz Volosz), Szabics Imre (Sturm Graz), Tököli Attila (Kecskeméti TE-Ereco)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik