NSO-olvasók: Bogdán volt a legjobb, Kovács a legrosszabb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.15. 16:36
null
Bogdán volt a magyar csapat legjobbja (Fotó: Mirkó István)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Bogdán Ádám nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar válogatottban a szerdai, Csehország elleni felkészülési mérkőzésen. A legrosszabb Kovács István volt.

Nem született meglepetés, már ami az olvasók véleményét illeti, a magyar válogatott játékosainak tegnapi, csehek elleni teljesítménye kapcsán. Egyöntetű vélekedés, hogy nemzeti csapatunk kapusa, Bogdán Ádám (8.68) nyújtotta a legjobb teljesítményt. A Bolton kapusa többször is ziccerben hárított, így nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Puskás-stadionban legalább döntetlent érjen el Magyarország.

Ez az iksz nem jött volna össze, ha Dzsudzsák Balázs (7.19) nem értékesíti a Vanczák Vilmos által kiharcolt tizenegyest. A Dinamo Moszkva játékosa persze nem emiatt érdemelte ki a második legjobb átlagosztályzatot, hanem azzal, hogy az egész mérkőzésen aktívan futballozott, a szélen többször is a cseh védelem mögé tudott kerülni.

A harmadik legjobb játékosunk – olvasóink szerint – a büntetőt kiharcoló Vanczák (6.15) lett. Az mindent elmond az együttes tegnapi produkciójáról, hogy az említett három magyar játékos végzett csak hatos átlagosztályzat felett. A többiek alatta.

Olvasóink szerint Kovács István (3.84) volt a leggyengébb magyar. A szünetben lecserélt fiatal játékos egyedül került 4-es átlagosztályzat alá. Olvasóink szerint még Pintér Ádám (4.23) és Juhász Roland (4.27) került fel a leghalványabban muzsikáló hazai labdarúgók „dobogójára".

A MAGYAR JÁTÉKOSOK TELJESÍTMÉNYE AZ NSO-OLVASÓK SZERINT
Bogdán Ádám 8.68
Dzsudzsák Balázs 7.19
Vanczák Vilmos 6.16
Szalai Ádám 5.73
Böde Dániel 5.69
Varga József 5.46
Guzmics Richárd 5.22
Korcsmár Zsolt 4.94
Hajnal Tamás 4.69
Koman Vladimir 4.68
Kádár Tamás 4.35
Juhász Roland 4.27
Pintér Ádám 4.23
Kovács István 3.84
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik