U19: nem bírtuk a hajrát, 3–2-es vereség a csehek ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.13. 15:46
Az U19-es labdarúgó–válogatottunk felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett Csehország ellen.

„Az első félidőben mutatott játékkal minden szempontból elégedett vagyok, de amíg a csehek egyszer jutottak el a kapunkig, és ebből gólt szereztek, mi négy-öt nagy lehetőséget is kihasználatlanul hagytunk” – mondta a mérkőzés után Sören Osterland szövetségi edző. Sören Osterland szövetségi edző.

„Ezzel együtt is sikerült megfordítanunk az állást, és a hatvanadik perc környékéig igazán jól teljesítettünk. Ezt követően nagyon elfáradtunk, a cseheknek pedig új lendületet adtak a cseréik, és megfordították az állást. Az első félidei játékunk több mint biztató, de a helyzeteket jobb hatékonysággal kell kihasználnunk a jövőben. Bár két vereséget szenvedtünk, a látottak alapján azt gondolom, nem vagyunk gyengébbek a cseh válogatottnál, de ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el egy ilyen jó erőkből álló ellenféllel szemben, fejben végig erősnek kell lennünk, valamint ki kell küszöbölnünk a fáradtságból adódó hibákat” – zárta értékelését a szakember a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján.

U19-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Csehország 2–3

Magyarország: Demjén Patrik – Szivacski Donát (Bartucz Martin, 46.), Kertai Dániel (Pávkovics Bence, 76.), Hursán György, Beke Zsolt – Vogyicska Bálint, Haris Attila (Fehér Imre, 81.), Petró Balázs – Murka Benedek (Szabó Bence, 68.), Popov Patrik, Szatmári István (László Noel, 72.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik