Válogatott: Nyilasi Tibor maradhat a stábban, ha akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.21. 08:35
Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjából távozott Sallói István, Szabics Imre és Andrusch József, Nyilasi Tibor munkájára azonban a továbbiakban is számít Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány.

Egyelőre nem tudni, folytatja-e a munkát a válogatott mellett Nyilasi Tibor, a korábbi 70-szeres válogatott játékos.

„Kedden a déli órákban keresett Vági Márton, az MLSZ főtitkára – mondta a Ferencvárossal játékosként és edzőként is bajnoki címet szerző szakember a Nemzeti Sportnak. – Közölte, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány változtat a szakmai stáb összetételén.”

„Azt a tájékoztatást kaptam, hogy továbbra is szívesen lát, felajánlotta, hogy dolgozzunk együtt, és a döntést rám bízta. A személyem eddig sem volt fontos, most sem az, csakis az a lényeg, hogy a csapat sikerrel vívja meg a pótselejtezőt, és kijusson az Európa-bajnokságra.”

A szakmai stábból távozó Szabics Imre sok sikert kívánt a válogatottnak a norvégok elleni pótselejtezőn.

„Bernd Storck hívott, hogy megköszöni a munkámat. Nem személyes okai vannak, de nem számít rám a folytatásban – mondta Szabics az NS-nek. – A pótselejtezőnek saját stábbal szeretne nekivágni, én pedig sok sikert kívántam neki. Nagyon nagy megtiszteltetés volt a magyar nemzeti csapat mellett dolgozni, bármikor jövök, ha szükség van rám. Sok sikert kívánok a csapatnak Norvégia ellen, a srácok rengeteget dolgoztak, hogy kvalifikáljuk magunkat az Eb-re, megérdemelnék a kijutást.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik