Eb 2016: csak Storck helye fix a buszon, Király Gábor babonás

Vágólapra másolva!
2016.06.20. 16:40
Tudta, hogy a franciák gyártották a magyar labdarúgó-válogatott csapatbuszát, és a típust a 2016-os év buszának is megválasztották? A 23 fős keretet és a stábot szállító járműben 45 ülés található, az extrák mellett kifejezetten az Eb-re fejlesztett gumiabroncsokkal szerelték fel.

Szabó Gergő a vezess.hu érdeklődésére elárulta, hogy nincs speciális ülésrend a buszon. vezess.hu érdeklődésére elárulta, hogy nincs speciális ülésrend a buszon.

„A hotel és az edzőpálya között általában mindenki máshova ül. Még a hátsó traktusban sem ugyanazok ülnek” – mondta az MLSZ sajtófőnöke.

Csak Bernd Storck helye állandó, a szövetségi kapitány elöl szeret ülni, mindig a jobb oldalon található, első üléspáron foglal helyet, amely közvetlenül a stewardessülés mögött van.

Tudta, hogy Király Gábor egyik babonája, hogy ő szálljon le elsőként a buszról?

Tudta, hogy más busszal járnak Dzsudzsákék az edzésekre, mint a repülőtérre? (Fotó: www.vezess.hu)
Tudta, hogy más busszal járnak Dzsudzsákék az edzésekre, mint a repülőtérre? (Fotó: www.vezess.hu)

További érdekesség, hogy a hivatalos buszt általában az edzések és a hotel közötti távra veszi igénybe a magyar válogatott, a repülőtérre más autóbusszal közlekedik.

„Amikor a srácok a buszon utaznak, általában a pihenésé és kikapcsolódásé a főszerep. Bár van két tévé a fedélzeten, többnyire mindenki inkább zenét hallgat” – jegyezte meg Szabó Gergő.

Az Eb-n szereplő válogatottak kivétel nélkül a magyarokéval azonos típusú autóbusszal utaznak, csak a buzdító felirat és a nemzeti lobogó más rajtuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik