Válogatott: Hellyel-közzel kontrolláltuk a világbajnokot – Lovrencsics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.04. 20:25
A Németország–Magyarország (2–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Lovrencsics Gergő és a válogatottban bemutatkozó Bese Barnabás értékelt az M4 Sportnak.

„Természetesen nem írtam volna alá a meccs előtt ezt a kettő-nullás vereséget, hiszen győzni jöttünk Gelsenkirchenbe, hiába a világbajnokról van szó – mondta Lovrencsics Gergő. – Jó játékkal akartunk felkészülni az Európa-bajnokságra. Hellyel-közzel tudtuk kontrollálni a világbajnokot, de a támadójátékukból, a finom mozdulatokból világosan kiderült, hogy jól érzik a kapu előtti szituációkat. Voltak jó pillanataink, úgyhogy bizakodó vagyok. Készen állunk az Eb-re, nagyon kemény munkát végeztünk a két edzőtáborban. Van mire építeni, és mostantól koncentrálhatunk az osztrákokra.”

„Mindig reménykedtem, hogy eljön a pillanat, hogy pályára léphetek a magyar válogatottban – mondta Bese Barnabás. – Nagyszerű környezetben mutatkozhattam be, kiváló pályán, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Amikor beszaladtam, már ki tudtam zárni mindent, és csak arra koncentráltam, hogy elvégezzem a feladatomat. Remélem, hogy sikerült, és nem okoztam csalódást. Stabilan védekeztünk, és ugyan kaptunk két gólt, de becsülettel küzdöttünk az egész meccsen.”Lovrencsics Gergő. – Jó játékkal akartunk felkészülni az Európa-bajnokságra. Hellyel-közzel tudtuk kontrollálni a világbajnokot, de a támadójátékukból, a finom mozdulatokból világosan kiderült, hogy jól érzik a kapu előtti szituációkat. Voltak jó pillanataink, úgyhogy bizakodó vagyok. Készen állunk az Eb-re, nagyon kemény munkát végeztünk a két edzőtáborban. Van mire építeni, és mostantól koncentrálhatunk az osztrákokra.”

„Mindig reménykedtem, hogy eljön a pillanat, hogy pályára léphetek a magyar válogatottban – mondta Bese Barnabás. – Nagyszerű környezetben mutatkozhattam be, kiváló pályán, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Amikor beszaladtam, már ki tudtam zárni mindent, és csak arra koncentráltam, hogy elvégezzem a feladatomat. Remélem, hogy sikerült, és nem okoztam csalódást. Stabilan védekeztünk, és ugyan kaptunk két gólt, de becsülettel küzdöttünk az egész meccsen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik