Válogatott: Bernd Storck szerint jó teszt volt a mérkőzés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.15. 22:01
A Magyarország–Svédország (0–2) felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két szövetségi kapitány, Bernd Storck és Jan Andersson értékelte a találkozót.

A svéd kapitány értékelésében arról beszélt, hogy alapvetően elégedett a látottakkal, csak amiatt csalódott egy kicsit, hogy nem szereztek több gólt. A magyar csapat játékáról nem kívánt beszélni.

Bernd Storck először is megköszönte a válogatottól ma búcsúzó játékosok munkáját, majd elmondta, örül neki, hogy egy ilyen mérkőzésen, egy ilyen erős ellenféllel szemben tudtunk tesztmérkőzést játszani, az látszott, hogy a ma pályára lépők közül több játékosnak még nincs meg a kellő rutinja ezen a szinten.

A szakember az év összegzéseként elmondta, láthattuk az Eb-n, hogy képesek vagyunk nemzetközi szinten is helytállni, és a vb-szereplés kiharcolására is van még esélyünk azzal együtt, hogy egy-két ponttal szerezhettünk volna többet is. Storck kiemelte, több fiatal is be tudott mutatkozni az év során, és az utánpótlás-válogatottak eredményeit is biztatónak értékelte.

Végül minden kollégájának megköszönte a munkáját, és kellemes ünnepeket kívánt mindenkinek.

Bernd Storck sajtótájékoztatója

Jan Andersson értékelése

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik