Szoboszlai azonnal rohant a hordágyért, amikor Varga nagy bajban volt

Vágólapra másolva!
2024.06.24. 00:24
Ilyen egy igazi csapatkapitány: Varga Barnabás sérülése után Szoboszlai Dominik azonnal rohant a hordágyért, amikor az a jelzések ellenére még mindig nem érkezett meg a pályára.

Varga Barnabás, a magyar labdarúgó-válogatott támadója ijesztő sérülést szenvedett a Skócia ellen 1–0-ra megnyert Európa-bajnoki-mérkőzésen. A Ferencváros játékosát nyakmerevítőben, hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították.

A találkozó 71. percében Szoboszlai Dominik szabadrúgása után többen is ütköztek, Varga Barnabás pedig lenn maradt a földön. A magyar válogatott csatára nem kelt fel, a társak pedig egyből mutatták, hogy ápolás szükséges – ezalatt a magyar válogatott játékosai eltakarták a támadót, akit később hordágyon vittek le a pályáról.

Az MLSZ közlése szerint Vargát egy stuttgarti kórházba szállították – az M4 Sport korábban azt közölte, képes volt kommunikálni a stábtagokkal.

Marco Rossi szövetségi kapitány arról beszélt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy Varga arccsonttörést szenvedett, de konkrétumot egyelőre nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy ezen az Európa-bajnokságon biztosan nem léphet pályára. 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik