Bolla Bendegúz: Mindenki érzi a súlyát, lehajtott fejjel, magunk elé nézve ültünk az öltözőben

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
• Düsseldorf
Vágólapra másolva!
2024.09.08. 00:13
Bolla Bendegúz szerint nem a taktikában kell keresni a hibát (Fotó: Koncz Márton)
Súlyos vereségbe szaladt bele a magyar labdarúgó-válogatott a németek ellen a Nemzetek Ligája nyitányán. A mérkőzés után Bolla Bendegúz értékelt az NSO Tv-nek.

„Emészteni kell még a történteket. Egyelőre csak elnézést tudok kérni a szurkolóktól, akik elkísértek minket Düsseldorfba, mert ez most csalódás. Kettő-null után valami nagyon megtört, elvesztettünk minden párharcot, második labdát – olyan érzésem volt, mintha nem is lennénk a pályán. Mindent megteszünk, hogy a bosnyákok ellen javítsunk. Nem a taktikán kell változtatni, vagy ebben gondolkodni, itt valami másban kell keresni a hibát. Mindenki érzi a súlyát, lehajtott fejjel, magunk elé nézve ültünk az öltözőben” – mondta Bolla Bendegúz az NSO Tv-nek. 

Hogy mi az a más, arra is rákérdeztünk, videónkban erről is beszél a félidőben beállt szélső védő, ahogy bővebben elmondta azt is, mi történt a meccs után az öltözőben. 

NEMZETEK LIGÁJA
1. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
Németország–Magyarország 5–0 (1–0)
Düsseldorf, Merkur Spiel-Arena, 49 235 néző. Vezette: Turpin (francia)
NÉMETORSZÁG: Ter Stegen – Kimmich, Tah, Schlotterbeck (R. Koch, 70.), Raum (Henrichs, 70.) – Andrich (Stiller, 82.), Gross (Pavlovic, 60.) – Wirtz, Havertz, Musiala – Füllkrug (Beier, 60.). Szövetségi kapitány: Julian Nagelsmann 
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Balogh B., W. Orbán, Dárdai M. – Nego (Bolla, a szünetben), Nagy Á. (Nikitscher, 82.), Schäfer, Kerkez (Nagy Zs., 66.) – Szoboszlai D., Sallai R. (Csoboth K., 75.) – Varga B. (Ádám M., 66.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi 
Gólszerző: Füllkrug (27.), Musiala (58.), Wirtz (66.), Pavlovic (77.), Havertz (82. – 11-esből)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik