Szoboszlai üzent a szurkolóknak a düsseldorfi pofon után

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.09.08. 14:36
null
Mint ismert, szombat este a németek 5–0-ra legyőzték a mieinket a Nemzetek Ligája A-divíziójának első fordulójában Düsseldorfban. A Rossi-éra legsúlyosabb vereségét elszenvedő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a mérkőzés után közösségi oldalán üzent az együttest támogató szurkolóknak, egyben meg is köszönte a támogatást.

A németek elleni vereséget követő délelőtt Szoboszlai Dominik csapatkapitány az Instagram-oldalán üzent a csapat mellett kitartó szurkolóknak.

„Köszönjük a támogatásotokat, amire éppúgy szükségünk van ezekben a nehéz pillanatokban, mint a legnagyobb sikerek elérésekor. Előre kell nézzünk, kedden újra a pályán leszünk!” – utalt a Liverpool futballistája a keddi, Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre, amely szeptemberén 10-én 20.45-től kezdődik a budapesti Puskás Arénában.

NEMZETEK LIGÁJA
1. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
Németország–Magyarország 5–0 (1–0)
Düsseldorf, Merkur Spiel-Arena, 49 235 néző. Vezette: Turpin (francia)
NÉMETORSZÁG: Ter Stegen – Kimmich, Tah, N. Schlotterbeck (R. Koch, 70.), Raum (Henrichs, 70.) – Andrich (Stiller, 82.), Gross (Pavlovic, 60.) – Wirtz, Havertz, Musiala – Füllkrug (Beier, 60.). Szövetségi kapitány: Julian Nagelsmann 
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Balogh B., W. Orbán, Dárdai M. – Nego (Bolla, a szünetben), Nagy Á. (Nikitscher, 82.), Schäfer, Kerkez (Nagy Zs., 66.) – Szoboszlai, Sallai (Csoboth, 75.) – Varga B. (Ádám M., 66.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi 
Gólszerző: Füllkrug (27.), Musiala (58.), Wirtz (66.), Pavlovic (77.), Havertz (82. – 11-esből)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik