A pezsgőzéssel egyelőre várnak

Munkatársainktól MunkatársainktólMunkatársainktól Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2002.11.01. 20:51
Címkék
Idén is háromesélyesnek számít a Győr-Moson-Sopron megyei rangadó. A mostani összecsapás külön érdekessége, hogy a soproniak edzője a győri származású Komjáti András. A szakembert mindez persze nem zavarja, mint mondta, minden erejével arra törekszik majd, hogy a mostanság jó formában futballozó együttese újabb győzelemmel szaporítsa pontjai számát. Komjáti persze azzal is tisztában van, hogy a szombati ellenfél igencsak előkelő pozíciót foglal el a tabellán, és ha ezt vesszük alapul, valamelyest esélyesebb a jó eredményre.
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Komjáti András a Gyôr ellen is sikert vár
Igaz, a hazai pálya előnye a Sopron mellett szól. Ami a bordó-szürke együttest illeti, a sérültek és a betegek felgyógyultak, egyedül Tóth András az, aki makacs lovaglóizom-húzódása miatt nem lesz ott a 13 órakor kezdődő mérkőzésen. A Magyar Labdarúgó Liga megküldte Horváth András játékengedélyét (a Sopron két hete igazolta le a védekező középpályást), mivel a klub gazdasági átvilágításakor a testület mindent rendben talált a Matávnál.
Soproni hír még, hogy Bognár György ügyvezető a napokban levelet írt Mészöly Kálmánhoz, amelyben arra kérte a liga szakmai igazgatóját, vizsgálja felül a múlt héten Debrecenben történteket (a Loki csatára, Marius Sumudica durván megfenyegette Komjáti Andrást) azzal a céllal, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset.
A legutóbbi három fordulóra tervezett hét pont begyűjtése jó hangulatot teremtett az ETO háza táján. A játékosok kezdeményezésére a hét elején közös vacsorát tartottak Győrött a Nimród étteremben. Ezen részt vett a klub tulajdonosa, Tarsoly Csaba is, aki egy óriási üveg pezsgővel köszöntötte az együttes 37. születésnapját ünneplő vezetőedzőjét, Tamási Zsoltot. A palack felbontására ugyan még várni kell, a pezsgőzésre csak akkor kerül majd sor, ha a csapat dobogós helyen töltheti a téli szünetet is.
"A vártnál gyengébb kezdés után nagyon feljavult a Matáv gárdája – mondta Tamási Zsolt. – Különösen hazai pályán nagyon erős. Legutóbb augusztus huszon-negyedikén a Siófok tudott három ponttal távozni a Káposztás utcából. Azóta viszont a soproniak legyőzték a listavezető MTK-t, pontot raboltak a bajnok ZTE-től, és legutóbb Debrecenben is nagyon értékes pontot szereztek. Természetesen mi sem tétlenkedünk. Az elmúlt mérkőzéseink arról árulkodnak, hogy csapatunk megint azt a játékot produkálja, ami korábban sikereket hozott, és ami a legjobban megfelel a jelenlegi játékosállományunknak. Így nincs okom arra, hogy változtassak a kezdőcsapat összetételén. Azzal tisztában vagyunk, hogy a megyei rangadón minden előfordulhat, de a mi célunk egyértelmű: a győzelem reményében utazunk Sopronba.”

Nem kegyelmeznének az ünnepeltnek

Somogyi József (Sopron): – Biztosan nehéz mérkőzés lesz majd a megyei rangadó, de mindenképpen itthon akarjuk tartani a három pontot.
Nagy Tamás(Győr): – Sérülés miatt most csak szemlélője lehetek a meccs-nek. Remélem, társaim nem lesznek tekintettel Farkas Balázs huszonnegyedik születésnapjára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik