A hajrá már a Voláné volt - jégkorong Magyar Kupa, elődöntő

székelyhidi jánosszékelyhidi jános
Vágólapra másolva!
2002.12.05. 22:06
Címkék
Alba Volán-FeVita–UTE 9–2
(2–1, 3–1, 4–0)
(2–1, 3–1, 4–0)

Székesfehérvár, 100 néző. V: Stadler, Halassy
ALBA VOLÁN: Budai – Sille (1), Tőkési (1), GERGELY CS. 1 (1), OCSKAY 2 (3), Palkovics 1 (1), Ondrejcik 1 (1), KANGYAL 1 (1), Rajz A. 1, FEDOR 1 (1), Simon, Svasznek, Szuna R., Kiss G., Majoross (1), Fodor 1, Dunai, Borostyán G., Molnár, Bernei (kapus). Edző: Jan Jasko
UTE: Szőke – Sprenz, Tolnai, Hidasi, Szakács, Kordisz, Csonka, Szajbert, Buzás, Kis A., PALLA SZ. 1, Baróti, Hetler, KOVÁCS K. 1, Dragomír (1), Szabó J., Harmathy. Edző: Ancsin János
Kiállítások: 16, ill. 16 perc+10 perc fegyelmi (Szajbert, Tolnai)

Meglepetésre az újpestiek kezdtek jobban, s az ötödik percben Palla Szilveszter révén megszerezték a vezetést. A 13. percben sikerült Fodornak egyenlíteni, majd öt perccel később Rajz Attila révén fordított a Volán. A második harmadban már egyre inkább a székesfehérváriak akarata érvényesült, a 25. percben 4–1 volt az eredmény. Az utolsó harmadban már egyértelmű volt a hazaiak fölénye, és a várakozásnak megfelelően biztosan jutott a fehérvári csapat a kupa döntőjébe.

Mestermérleg
Jan Jasko: – Ha lassan is, de sikerült felőrölni az ellenfél ellenállását, és főleg az utolsó harmadban már a játékkal és az eredménnyel is elégedett lehettem.
Ancsin János: – Az első harmadban méltó ellenfelei voltunk a Volánnak, a folytatásban már egyre jobban megmutatkozott az, hogy a fehérvári együttes lényegesen kedvezőbb feltételek közepette készül, de megítélésem szerint csak az utolsó harmadban volt egyértelmű a Volán fölénye.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik