Jól nyitottak a törökök

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2003.04.28. 22:12
Címkék
A magyar válogatott veretlenül nyerte tavaly a brnói nemzetközi tornát, ám az előzmények miatt senki sem gondolhatott diadalmenetre ebben az esztendőben. Nem is csodálkoztunk, hogy a Kántor Sándort és Mészáros Dömötört nélkülöző együttes már a viadal nyitányán kénytelen volt szembenézni a vereséggel.
Az ellenfél a török válogatott volt, és Demeter György szakvezető három újoncot avatott a találkozón: Mózer Zoltán a kezdőcsapatban kapott helyet, míg ifjabb Nagy Péter és Csala Bernát csereként mutatkozhatott be. Sajnos, a rivális agresszív nyitásaival szemben nem sokat tudtak tenni a mieink, a játék ezen alapelemének köszönhetően az alig-alig hibázó törökök gond nélkül nyerték az első és harmadik felvonást. Egyedül a második játszmában bízhattak a sikerben Veresék, ám szettlabdához sehogy sem jutottak, míg az ellenfél végül harmadikra használta ki az alkalmat. Noha 23:23-nál a játékvezetők nem büntették a törökök hálóérintését, nem ebben az ítéletben keresendők a gyengébb teljesítmény okai. Kedden két meccs is vár a magyar gárdára: kora délután az azeriek, este pedig az osztrákok ellen játszanak Kochék.Mestermérleg
Demeter György:
Demeter György:
– Átestünk a tűzkeresztségen, minden játékosunk szerepet kapott. Bízom a jobb folytatásban, és abban, hogy az újoncok egyre bátrabban röplabdáznak majd.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik