MLS: Megint újítottak

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2003.08.03. 23:03
Címkék
Hazai sikerrel ért véget az egyesült államokbeli profiliga, a Major League Soccer (MLS) hagyományos All Star-mérkőzése magyar idő szerint vasárnap hajnalban Carsonban.
Az esemény nem új, a lebonyolítás rendje viszont igen: ezúttal nem a két csoport válogatottja találkozott egymással, nem is a hazai sztárok ütköztek meg a nemzetközi csapattal, hanem a liga amerikai és külföldi játékosokból álló válogatottja mérte össze erejét a mexikói idényrajtra készülő guadalajarai Chivasszal. A Los Angeles Galaxy vadonatúj carsoni stadionját teljesen megtöltő nézősereg az első félidőben hajtós, de gól nélküli játékot látott, a másodikban aztán négy gólt is – a hazaiak sikeréért szorítók örömére három egyes leosztásban.Bár a Jugoszláviából elszármazott Preki történelmet írt azzal, hogy az MLS mind a nyolc All Star-mérkőzésén ott volt valamelyik kezdőcsapatban, a meccs legértékesebb játékosának a Galaxy guatemalai légiósát, a második hazai gólt fejelő Carlos Ruizt választották meg. MLS All Star-mérkőzés
MLS All Stars–Guadalajara (mexikói) 3–1 (0–0)
MLS All Stars–Guadalajara (mexikói) 3–1 (0–0)

Carson, 27 000 néző
V: Terry. G: Razov (57.), Ruiz (68.), Beasley (83.). ill. Ja. Garcia (66.)
MLS ALL STARS: Hartman – Califf, Pope (Hong Mjung Bo, 46.), Bocanegra, Hejduk, Guevara (Donovan, 46.), Nelsen (Armas, 46.), Preki (Cienfuegos, 56.), Beasley, Mathis (Razov, 46., Martino 89.), Twellman (C. Ruiz, 46)
GUADALAJARA: O. Sánchez – O. Rodriguez (Reynoso, 51.), J. Sánchez, H. Morales (F. Rodriguez, 81.), Alfaro, Jo. Garcia, Sol (O. Bravo, 75.), Salcido, Medina, Ja. Garcia (Sabah, 67.), R. Ramirez (Sandoval, 28., R. Morales 75.)
MVP: Carlos Ruiz
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik