Egy piros, más semmi

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2004.04.18. 21:34
Címkék
A Liverpool-hívek fellélegezhetnek, nincs érdemi változás a negyedik BL-helyért folyó harcban. A "vörösök" két legnagyobb vetélytársa vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a Villa Parkban, így maradt a sorrend a táblázat első harmadában, de a Newcastle már csak rosszabb gólkülönbségével szorul az ötödik helyre.
A résztvevők formáját és hozzállását, valamint a tétet ismerve az Aston Villa–Newcastle összecsapás akár a bajnokság egyik legjobb kilencven perce lehetett volna, ha a játékvezető nem lett volna kénytelen tönkretenni mindjárt az elején. Barry Knight sporttártsnak a kiállításon kívül nem sok választása volt, miután Andy O’Brien utolsó emberként, egy hosszú versenyfutás végén lerántotta a labdával némi előnyt szerző Darius Vassellt. Ebben a helyzetben persze a vendégek szintén nem szemezgethettek a továbbiakban követendő stratégiák közül, értelemszerűen visszahúzódtak a saját térfelükre, és kontrázni próbáltak.
Igazán veszélyes ellentámadásokat ritkán építettek fel, ami tökéletesen érhető, hiszen Craig Bellamyt is elveszítették: a walesi csatárt izomhúzódás parancsolta le a gyepről. Mindazonáltal a "szarkáknak" sem kellett attól tartaniuk, hogy katasztrofális vereséget szenvednek. A kolumbiai támadó, Juan Pablo Angel nélkül félkarú óriásnak tűnő Villa öszszességében elég gyengén játszott, csak Lee Hendrie egy-két távoli lövésével, valamint egy Marcus Allbäck-fejessel járt közel a gólszerzéshez.

Szavazás

Ki lesz a Premier League bajnoka?

Írja be az itt látható számot!
---- D ---- 4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik