Maradona életveszélyben

HEGYI ANDRÁSHEGYI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2004.04.19. 21:54
Címkék
Az egyik szemük sír, a másik meg nevet a Boca Juniors rajongóinak: együttesük vasárnap is győzött  ráadásul az eddig meglepetéscsapatnak számító Talleres beleszaladt a második vereségébe , ám az arany-kékek egykori sztárja, Diego Armando Maradona 2000. január 4-e után ismét az intenzív osztályon fekszik, és lapzártánk pillanatában is az életéért küzdöttek az orvosok.
Az 1986-os világbajnokot magyar idő szerint hétfőre virradóra szív- és légzési problémákkal szállították be egy Buenos Aires-i magánklinikára, ahol lélegeztetőgépre kapcsolták, majd erős nyugtatókkal próbálták stabilizálni az állapotát.
Maradona egy ideig ott szurkolt a Boca vasárnapi bajnokiján, de a lefújáskor már a Bombonerán kívül volt. A szünetben ugyanis rosszul érezte magát, majd a második félidő elején olyannyira nem volt jól, hogy hazavitette magát vidéki birtokára. A mentő onnan szállította helyi idő szerint 18 óra tájban a Suizo Argentina magánkórházba. Ennek azonnal híre ment az országban: a kora esti órákban már több ezer szurkoló gyűlt össze a klinika előtt, de nemcsak oda "zarándokoltak el" a hívő drukkerek, hanem az ország templomaiba is, hogy imádkozzanak a kritikus állapotban lévő Diego Maradonáért. ---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik