Megint elbukták a párbajt

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2004.04.28. 23:07
Címkék
A Sochaux elleni Ligakupa-finálé után a Francia Kupa szerda kora esti elődöntőjében is elbukta a 11-espárbajt a Nantes, noha kapusát a legjobb francia büntetőölők között tartják számon. Mickael Landreau most is hatástalanított három párizsi kísérletet, csakhogy társai eközben négyet rontottak el, így végül a kameruni Mbami lövésével a fővárosiak jutottak tovább.
A nagy csatát, de nem túl látványos játékot hozó mérkőzésen a PSG a leshatárról kilépő Fiorése lövésével vezetést szerzett, de a "kanárik" Mario Yepes fejesével az utolsó pillanatokban kiegyenlítettek. A hosszabbítás nem hozott gólt, így következtek a büntetők, melyek során Lionel Létizi két védéssel feledtette az egyenlítő gólt elősegítő óriási hibáját – hogy öröme teljes legyen, arról a labdát az égbe durrantó nantes-i kettős, Faé és Berson gondoskodott.Francia Kupa
Elődöntő: Nantes–Paris Saint-Germain 1–1 (Yepes 92., ill. Fiorése 49.) – tizenegyesesekkel 3–4. A másik elődöntő, a Chateauroux (II. oszt.)–Dijon (III. oszt.) mérkőzés lapzártánk után ért véget.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik