Desailly: majd én szólok!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2004.07.08. 22:50
Címkék
"Ha a következő tíz napban valami megjelenik a nevemben, de nincs rajta a saját honlapomon, azt tekintsék hazugságnak"  üzente a saját maga által egyetlen hiteles forrásként megjelölt fórumon Marcel Desailly.
A bejelentés apropója: a csütörtöki Daily Record szerint a francia válogatottsági rekorder (116) szívesen szerződne a Celticbe.
A napokban a francia nemzeti csapattól és a Chelsea-től is elköszönő Desailly szerint az információ hamis. "Jelen állás szerint két lehetőség közül választhatok. Az egyik, hogy folytatom a labdarúgó-pályafutásomat, a másik pedig, hogy lapozok, és új életet kezdek, amihez a Chelsea máris felajánlotta a segítségét" – mondta a londoni klub soraiban hat évet lehúzó Desailly.

Desaillyt hírbe hozták a Celtickel
Desaillyt hírbe hozták a Celtickel
Desaillyt hírbe hozták a Celtickel
A Daily Record szerint egyébként Desailly úgy véli, egy-két jó éve még lehet a pályán, és azért igazolna a Celticbe, mert a gárda indul a Bajnokok Ligájában, Martin O’Neill személyében szimpatikus menedzsere van – és a hazai porondon nem kell megütköznie kedvenc klubjával, a Chelsea-vel. A zöld-fehérek nem kommentálták a hírt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik