Németh Kornél lekörözte a mezőnyt

HEGYI ANDRÁSHEGYI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2004.07.18. 22:17
Címkék
Csak az utolsó futamon dől el a bajnoki cím sorsa, miután Kecelen Németh Kornél egyszemélyes show-t rendezett, miközben az arany első számú favoritja, Grillmayer Gábor kézsérülése miatt az idei leggyengébb futamát zárta.
Némethnek váratlan problémája akadt az edzésen. A négyütemű, 540 köbcentis KTM-je lerobbant, így a kétütemű 250-es KTM-jére kellett felülnie a versenyeken. A motorváltás azonban nem jelentett gondot vb-menőnknek, hiszen mindhárom versenyt óriási fölénnyel nyerte meg. A két ob-viadalon és a szuperfináléban is lekörözte a mezőnyt! Grillmayer nagyon várta a keceli megmérettetést, hiszen minden esélye megvolt, hogy idő előtt megszerezze a bajnoki címet. Korábbi alkarsérülése azonban váratlanul kiújult. Az első versenyben még a fájdalmak dacára harmadik lett, a második felvonás előtt azonban anynyira "bedurrant" az alkarja, hogy nem tudta vállalni a motorozást.Három krosszos viszont az óriási hőség miatt került bajba: hőgutát kapott. Kecelen főleg a korábbi többszörös magyar bajnok, Soóky Zsolt miatt aggódott mindenki, hiszen a KTM-est mentővel kellett kórházba vinni.250-es motokrosszbajnokság, 5. futam, Kecel. 1. verseny:
1. Németh Kornél (Neptun SE, KTM), 2. Rauscher Roland (Reál Motor, Suzuki), 3. Grillmayer Gábor (Kawasaki MMSE, Kawasaki). 2. verseny: 1. Németh, 2. Rauscher, 3. Czuni László (Kawasaki MMSE, Kawasaki). Szuperfinálé: 1. Németh, 2. Krichfalusy (ukrán, Honda), 3. Rauscher
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik