Németh nem indul a vb-n?

HEGYI ANDRÁSHEGYI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2004.08.01. 21:11
Címkék
Kókán, a negyedik 125-ös motokrossz ob-futamon ebben az idényben először fordult elő, hogy a két verseny leintése után hat különböző érmes legyen.
Az első felvonásban Borka János el akart húzni, a 6. körben azonban egy fellocsolt kanyarrészben megindult az első kereke, és ezt már nem tudta korrigálni. Borka a bukásban farcsontsérülést szenvedett, és a hetedik helyről már csak az 5. pozícióba tudott feljönni. Borka kiválása után Kamrás Károly küzdött sokáig az első helyért, de a szlovén Kohut gyorsabb volt nála - Kohut az első győzelmét aratta magyar ob-futamon.A második viadalon a sérült Borka csatázott Kohuttal, aki egy hosszú párharc után végül megelőzte honfitársunkat. A győztes mégis Borka lett, a szlovént a verseny után ugyanis kizárták pályaelhagyás miatt. A KTM-es diszkvalifikálása után Borka már az idei hatodik diadalának örülhetett, míg a hosszú sérüléséből néhány hete felépülő Déczi Balázs idei első érmét szerezte meg.A 250-es Kawasaki-kupában vb-menőnk, Németh Kornél az 1. versenyben tarolt, ám sajnálatos módon a 2. megmérettetést fel kellett adnia a hajtókar hibája miatt. Ez a motorhiba pedig az MX3-as vb-indulásába is kerülhet, hiszen nincs másik motorja a pilótának, amellyel elrajtolhatna a vb-ben.125-ös motokrossz ob, 4. futam, Kóka
1. verseny: 1. Kohut (szlovén, KTM), 2. Kamrás Károly (Reál Motor, Honda), 3. Soóky Zsolt (Integrál MK, KTM). 2. verseny: 1. Borka János (Kawasaki MMSE, Kawasaki), 2. Lécz Gergely (Reál Motor, Suzuki), 3. Déczi Balázs (Nyári Pál MSE, Suzuki)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik