Deco háromszor villant

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2004.12.04. 23:22
Címkék
Újabb sima sikerrel gazdagodott a Barcelona szombaton, sőt a Málagát csak a szerencse mentette meg a súlyos vereségtől. Az Albacete ellen ugyancsak nyert, bár elég nehezen, a Valencia, így időlegesen az Espanyol elé lépett a táblázaton.
A Barca szokás szerint Samuel Eto’o révén került előnybe. Deco köténypasszal ugratta ki a kameruni gólzsákot, akit a vendégek e feladattal megbízott játékosai nemigen mertek megtámadni, úgyhogy egyszerűen berobogott a védelem szétnyíló szárnyai közé, és belsővel a kapu bal oldalába helyezett.
Néhány perccel később Deco már nem bízta másra a dolgot, miután labdát kapott a málagai tizenhatos előterében, irgalmatlan erővel lőtt a jobb felső sarokba. Az első félidőemlítésre méltó eseménysorozata volt még, hogy a vendégek kitartóan próbálgatták, hány rúgást bír el Ronaldinho bal lábszára. A jeles végtag kiállta a próbát, a brazil a pályán maradt, igaz, nem játszott igazán jól. Ez eleinte igaz volt a ziccert hibázó Iniestára is, ám a szünet után a katalán középpályás lecsapott egy Deco által hatalmas helyzetben elszórakozott labdára, és higgadtan berúgta a gránátvörös-kékek harmadik gólját. Sőt az utolsó pillanatokban egészen az ötösig szlalomozott, bokából visszapasszolt Eto’o elé, és máris kialakult a 4-0-s végeredmény.
Ide tartozó hír, hogy Gabriel Omar Batistuta azt állítja, tárgyalásokat folytat a Barcelonával. A 36. születésnapja felé közelítő argentin csatár a katari el-Arabi játékosa, szerződésében azonban van egy passzus, amelynek értelmében szabadon távozhat, ha európai klub hívja.

Tv: a Sport2 19 órától a Villarreal-Real, 21 órától az Atlético-Osasuna mérkőzést közvetíti

Primera División
14. forduló: Albacete-Valencia 0-1 (Xisco 85.), Barcelona-Málaga 4-0 (Eto’o 25., 91., Deco 29., Iniesta 72.).
Az élcsoport: 1. Barcelona 35 pont, 2. Real Madrid 25 (21-9, 13 mérk.), 3. Valencia 25 (22-11), 4. Espanyol 23 (13)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik