Ronaldinho kihagyja a derbit?

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2005.04.07. 21:40
Címkék
Egymás után másodszor hagyott ki edzést Ronaldinho, így máris felröppent a hír, hogy esetleg kihagyja a Real Madrid elleni, hét végi derbit. A Barcelona illetékesei azonban hamarjában közleményt adtak ki, amelyben cáfolják, hogy a brazil zsonglőr gyomorpanaszai ne jöhetnének rendbe vasárnapig.
Egyúttal beszámoltak Carles Puyol erőfeszítéseiről is: a katalánok csapatkapitánya a Szerbia-Montenegró elleni vb-selejtezőn szenvedett bokasérülést, s bár először háromhetes pihenővel riogatták, olyan szépen gyógyul, hogy van esély a szereplésére. Úgy hírlik, a Real csapatkapitánya, Raúl is játszhat, vagyis ha minden jól megy, a kulcsemberek közül csak a három eltiltott - Guti és Samuel, illetve Deco - fog hiányozni a rangadóról.

A címvédő Valencia már nem szólhat bele a bajnoki cím sorsába, ennek megfelelően a következő idényre kacsingat. Az elnök, Juan Soler megszellőztette, hogy szeretné a klubhoz csábítani a Liverpool cseh támadóját, Milan Barost, valamint még négy-öt hasonló szintű futballistát. "A többieket egyelőre nem szeretném megnevezni, mert lesz, aki jelenlegi kerettagok helyére érkezik majd" - tette hozzá tapintatosan.

Ronaldinho gyomorpanaszok miatt már két edzést is kihagyott
Ronaldinho gyomorpanaszok miatt már két edzést is kihagyott
Ronaldinho gyomorpanaszok miatt már két edzést is kihagyott

A Deportivo is erősítene, állítólag Törökországból. A kiszemelt azonban jól ismeri Spanyolországot, hiszen odavalósi: a Besiktasban futballozó Juanfran korábban a Depor galíciai riválisát, a Celta Vigót erősítette. "Lenne kedvem hazatérni, pláne La Corunába. De engem egyelőre senki sem keresett meg" - jegyezte meg a 29 éves védő.

Szerződést hosszabbított Sávióval a Zaragoza. A 31 éves csatárnak júniusig szól a jelenlegi megállapodása, ehhez most két évet tettek hozzá. "Boldog vagyok, nagyon akartam maradni" - mondta a Real Madridban is megfordult brazil támadó, aki tavaly Király-kupát nyert a Zaragozával.

Szavazás

Ki nyeri meg az idén a spanyol bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik