Babos nélkül a Feyenoord

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.06.01. 22:27
Címkék
A De Telegraaf című lap értesülései szerint megvan a Feyenoordnál lezajlott edzőváltás első vezéráldozata, a Ruud Gullitot váltó Erwin Koeman ugyanis Babos Gábor nélkül képzeli el jövőbeli csapatát. Az RKC Waalwijktől a rotterdami gárdához szerződő szakember a veterán Patrick Lodewijksre, az RBC Roosendaaltól megvett Maikel Aertsra, valamint a szintén a nyáron érkező, egyiptomi Serif Ekramira számít a kapusok közül. Az újság szerint a döntés hátterében az áll, hogy Koeman nem bízik eléggé a szerinte vegyes idényt produkáló magyar kapusban.
Babos egy éve váltott klubot
Babos egy éve váltott klubot
Babos egy éve váltott klubot
Babos egy éve váltott klubot
Babos egy éve váltott klubot
Babos egy éve váltott klubot
A rotterdami gárda alaphelyzetben eladná a tavaly nyáron a NAC Bredától lelépési díj nélkül megszerzett magyar kapust, de ha ez nem sikerül, a kölcsönadás is szóba jöhet. Jelentkező egyelőre az utóbbi opcióra van, a NAC már jelezte, szívesen foglalkoztatná újra Babost.

Az más kérdés, hogy a bredaiak korábban kétszer is túl magas öszszeget kértek Babosért a Feyenoordtól, így akár a "kölcsönkenyér visszajár" örök törvényszerűségébe is "belefuthatnak".
Azt nehéz megkérdőjelezni, hogy Babos nem élete legjobb formájában védte végig a 2004-2005-ös idényt, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a tavaszra ismét sikerült megszilárdítania a helyét a Feyenoord kezdőcsapatában. Az pedig nem lehetett a véletlen műve, hogy az előző, a 2003- 2004-es évadban ő volt a holland bajnokság legjobb kapusa.

Ettől még úgy tűnik, hogy pályafutása során először egy év után el kell hagynia egy csapatot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik