Babos még kapott gól nélkül

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.08.21. 23:29
Címkék
Az előző idényben önmagához képest visszafogottabb teljesítményt nyújtó Babos Gábor - egyelőre legalábbis úgy tűnik - az új évadban ismét olyan produkciót nyújt, mint a 2003-2004-es szezonban, amikor a holland bajnokság legjobb kapusának választották.
Babos Gábor lenullázta a Twentét
Babos Gábor lenullázta a Twentét
Babos Gábor lenullázta a Twentét
Babos Gábor lenullázta a Twentét
Babos Gábor lenullázta a Twentét
Babos Gábor lenullázta a Twentét
A Feyenoord kölcsönjátékosaként a NEC-ben védő Babos a második fordulóban sem kapott gólt (két meccs után már csak ő mondhatja el ezt magáról, a másik nullagólos együttes, az Ajax egy mérkőzést játszott), csapata pedig Tininho rövid sarokba vágott labdájával legyőzte a Twentét.

"Elégedettek vagyunk a négy ponttal, de ha reális akarok lenni, azt mondom, az első fordulóban kellett volna hármat szereznünk, most pedig csak egyet - mondta lapunknak Babos Gábor. - Főleg az első félidőben játszottunk jól, egy olyan Twente ellen, amelyet közvetlenül a nagy hármas mögé várnak a bajnokságban. Azt hiszem, erre a győzelemre azért felkapják a fejüket Hollandiában. Csapatként értük el a sikert, nem akarom magamat értékelni, nekem most az a legfontosabb, hogy élvezzem a játékot, a védést. Megkaptam a bizalmat, szeretném meghálálni, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő."

Babos mellett még egy magyar futballista, a kapus volt csapattársa, Pető Tamás ünnepelhetett győzelmet a 2. fordulóban: a középpályás a szünetben szállt be a Kerekes Zsombor leendő gárdáját, a Willem II-t megverő NAC Bredába. (A szintén nyerő PSV-ben Fehér Csaba nem jutott szóhoz.)

A játéknap legfordulatosabb mérkőzésének is voltak magyar résztvevői: a sárga lapot kapó Bodor Boldizsár 90, Bodnár László pedig 76 percet játszott a kétgólos előnyről elbukó Roda JC-ben. A kerkradei alakulat 44 perc után már 2-0-ra vezetett Heerenveenben, alig félórával később viszont már 5-2-es hátrányban volt! A végére ugyan sikerült valamelyest kozmetikáznia az eredményt, de ezért pont nem járt… ---- & ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik