Barasian lehet a következő

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2006.03.25. 02:05
Címkék
Egyre inkább úgy tűnik, nem a Pietro Aurinót, Olekszij Trofimovot, Adrian Diaconut, esetleg Alejandro Lakatust favorizáló vonalnak lesz igaza, mert a hírek szerint nagy valószínűség szerint az ukrán Jurij Barasian (19–2, 12 K. O.–T. K. O.) lesz az ötödik címvédésére készülő Erdei Zsolt (23–0, 14) ellenfele a május 6-i, düsseldorfi gálán. Bár hivatalos szerződést még nem írtak alá a felek, de állítólag már csak a szignók hiányoznak, a menedzsmentek szóban már megegyeztek.
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
Czerkl Gábor
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
Czerkl Gábor
Ukrán lesz Erdei következô ellenfele
„Azért annyira még ne kapkodjuk el, a bokszban bármi megtörténhet, majd ha ott állunk a ringben, akkor kijelenthetjük, hogy Barasian a következő – mondta lapunknak Madár. – Felvetődött a neve a jelöltek között, ez kétségtelen, de még semmi sem biztos. De az illik rá, amit az Universum állított: még nincs rajta a WBO tizenötös ranglistáján, és kelet-európai.”

A következő rangsorban viszont ott lesz, legalábbis ezen dolgozik az Universum.

Barasian a boxrec.com internetes portál pontozásos rangsorában a 24. helyen áll, ami természetesen nem mérvadó (már csak az ellenfelek súlya miatt sem, hiszen ő még nem találkozott élvonalbeli bunyóssal), legfeljebb jelzésértékű lehet abban a tekintetben, hogy a korábban szóba hozott bokszolók közül senki sem áll ilyen előkelő helyen. Barasian 26 éves, legutóbbi mérkőzésén a magyar Varga Istvánt ütötte ki a harmadik menetben, legutóbbi címmeccsén pedig az olasz Massimiliano Saianit győzte le pontozással a WBA (Bokszvilágszövetség) interkontinentális bajnoki övéért.

Erdei felkészülésében egyelőre semmit sem befolyásol az ellenfél kiléte, ugyanakkor április elejétől már nem az Universum Gymjében végzi a tréningjeit, hanem Hamburg Wentorf nevű városrészében átadott edzőközpontban gyakorol.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik