Öcsi bácsi azért sem adja fel

SZ. GY.SZ. GY.
Vágólapra másolva!
2006.09.17. 02:52
Címkék

Szavazás

Támogatja-e, hogy Puskás Ferencről utcát nevezzenek el Kispesten, illetve hogy a Stadionok BKV-megállóhely is az ő nevét viselje?

Írja be az itt látható számot!

Szavazás

Támogatja-e, hogy Puskás Ferencről utcát nevezzenek el Kispesten, illetve hogy a Stadionok BKV-megállóhely is az ő nevét viselje?

Írja be az itt látható számot!
A magyar sport legfontosabb szombati híre: információink szerint stabilizálódott Puskás Ferenc állapota. Ez azt jelenti, az évek óta a gyógyíthatatlan Alzheimer-kórral küzdő világhíresség az események kedvező alakulása esetén talán visszatérhet majd az intenzív osztályról a Kútvölgyi úti klinika pszichiátriai osztályán kialakított lakosztályába. Ez még nem tény, de van remény arra, hogy Öcsi bácsi újra megszokott bútorai között, a Real Madrid Tv-re hangolt televíziókészüléke előtt, régi foteljában ülhet, ha szervezete legyőzi azt a betegséget, amely átmenetileg rendkívül súlyossá tette amúgy is aggodalomra okot adó egészségi állapotát, és legyengítette őt. Ezeket a híreket az Öcsi bácsit mindennap látogató Puskás Ferencné nem akarta, nem merte megerősíteni, csak annyit mondott: bízik benne, hogy még sokáig és egyre többet lehet együtt férjével.

A valaha született egyik leghíresebb és legnépszerűbb magyar emberrel. Puskás Ferenccel, akivel 56 esztendővel ezelőtt házasodtak össze a kispesti Templom téren, a Nagyboldogasszony-templomban. Néhány méterre Kispest főutcájától, amelyet most rajongói, tisztelői a nagy futballistáról szeretnének elnevezni. A kezdeményezésről elsőként a Nemzeti Sport adott hírt, felkarolva a törekvést, hiszen ki más érdemelne utcát Kispesten, ha nem éppen Puskás Ferenc?! Internetes oldalunkon kértük olvasóink támogatását, s már az első napon több ezren csatlakoztak a mozgalomhoz. A szavazók kilencvenhét százaléka kéri, követeli: legyen Puskás Ferenc utca Kispesten!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik