Megvan a tízezredik támogató!

SZ. GY.SZ. GY.
Vágólapra másolva!
2006.09.21. 01:31
Címkék
Ne feledjük: Puskás Ferenc egészségi állapota rendkívül súlyos, s ha jó híreket vagy javulást emlegetünk, akkor boldogan, de visszafogottan kell fogadni, hiszen legfeljebb viszonylagos jó hírről beszélhetünk. Ahhoz képest azonban, hogy a múlt hét elején egységesen megrettent a futballvilág a nagy játékos egészségi állapotáról érkező ijesztő hírek hallatán, valóban örömteli, hogy előbb stabilizálódott, majd kimondottan javult Öcsi bácsi állapota, aki mintha csak érezte volna, hogy ki kell tartania szeretett leánya, Anikó érkezéséig. Nos, Öcsi bácsi és Bözsi néni egyetlen gyermeke (három unokájuk édesanyja) kedden Budapestre érkezett, és a repülőtérről egyenesen a Kútvölgyi úti kórházba sietett világhírű édesapjához, aki egyelőre továbbra is az intenzív osztályon várja, hogy a körülmények további kedvező alakulása esetén visszatérhessen a szobájába (ezt az intenzív osztály igazgatója, Iványi Zsolt hivatalosan is megerősítette a távirati irodának).

Öcsi bácsi még mindig gyenge, már nem annyira, mint korábban, amikor elégtelen étkezése miatt mesterséges táplálásra kellett átváltania a kórháznak, s az ehhez szükséges eszköz beültetése végett megoperálták.

A leghíresebb magyar, aki leánya elmondása szerint családapaként éppen olyan szeretetre méltó, mint futballistaként volt, s családfőként is ő „a világ legjobbja”, szerdán újra ülve tölthetett el egy kis időt, s a szigorú szabályok által megengedett látogatási időt ezúttal is kihasználta Bözsi néni és Anikó, aki – noha sokan interjúért zaklatják – azt kéri, értsék meg, hogy édesapja betegsége okozta lelkiállapotában nem képes közszereplésre. Jóleső érzéssel fogadta ugyanakkor, hogy a magyar emberek szeretete és tisztelete Öcsi bácsi iránt ezekben a napokban abban nyilvánul meg, hogy a Nemzeti Sport felhívására ezrével csatlakoznak a követeléshez: Kispesten még életében viselje utca Puskás Ferenc nevét.

A támogatók száma átlendült a tízezres határon, az akció természetesen folytatódik, a szavazatok többszörösét próbáljuk összegyűjteni, hogy nyomást gyakorolhassunk a döntéshozókra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik