Milánói házat keres Mourinho

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2007.01.13. 01:33
Címkék
Egyre inkább úgy tűnik, hogy José Mourinho, a Chelsea menedzsere számára nincs visszaút: a nyáron távoznia kell. A legújabb hírek szerint a szakvezető egy – kevéssé titoktartó – barátjának elszólta magát: „Igen, ez a helyzet, az idény végén elhagyom a Chelsea-t. Hogy hova megyek, azt még nem tudom.” Persze az információt hamar világgá kürtölte az angol sajtó, és az olaszok sem akartak lemaradni a hírversenyben: Cesar Peixotóra, az Espanyol labdarúgójára és José Mourinho jó ismerősére hivatkozva megszellőztették, a tréner már a milánói ingatlanirodák kínálatát böngészi, hogy kiválassza magának új házát.
Ebből egyrészt az következhet, hogy az edző következő állomása az Internazionale csapata lehet, másrészt pedig az, hogy a szakemberrel korábban szintén hírbe hozott Real Madrid esélyei csökkentek a portugál megszerzésére.

A londoni klubhoz közel álló források szerint José Mourinho kapcsolata az utóbbi időben igencsak megromlott Roman Abramoviccsal, a Chelsea orosz tulajdonosával, aki nem támogatja a menedzser kiszemeltjeinek januári megvásárlását.

„Arra számítok, hogy a téli átigazolási szezon végén ugyanazokból a játékosokból áll majd a csapatom, mint a játékospiac megnyitása előtt” – mondta keserűen az edző.

A Chelsea kispadjának lehetséges várományosai között Guus Hiddink és Didier Deschamps nevét emlegetik, habár jelenleg még mindkét szakvezetőt szerződés köti csapatához: a holland az orosz válogatottnál, míg a francia a Juventusnál dolgozik.

A fenti találgatások és a Chelsea szerdai kupabotlása miatt is különös figyelem övezi a „kékek” szombati, Wigan elleni bajnokiját, amely újabb lehetőséget kínál a londoniaknak a listavezető Manchester Uniteddel szemben fennálló hatpontos hátrányuk lefaragására. Priskin Tamás csapata, a Watford a Liverpoolt látja vendégül, és könnyen lehet, hogy a támadó ismét szerephez jut a találkozón.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik