Bognár Zsolt papír híján csak edzhet

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2007.03.03. 01:17
Címkék

Ismét fordulót rendeznek Olaszországban, és megint Bognár Zsolt nélkül. A Messina hátvédjének továbbra is várnia kell a bemutatkozásra, ugyanis még mindig nem érkezett meg a játékengedélye a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől (FIFA).

„Hogy mikor kapom meg a papírt? Jó kérdés, igazság szerint fogalmam sincs – adott hangot elkeseredésének a korábbi ferencvárosi futballista. – A gondot az

okozza, hogy egy olaszországi szabály szerint akkor is figyelembe kell venni az átigazolási időszak határidejét, ha – ahogyan esetemben is – lejárt szerződésű labdarúgóról van szó. Mivel én a transzferszezon letelte után kerültem ide, szükség van a FIFA különengedélyére is ahhoz, hogy pályára lépjek. A magam részéről nem tehetek mást, mint hogy tisztességesen elvégzem a számomra kidolgozott egyéni és a közös edzésmunkát is.”

A magyar védő igazán sajnálhatja, hogy nincs esélye szerepelni a vasárnapi, Palermo elleni bajnokin, a két szicíliai klub összecsapása ugyanis helyi rangadónak számít, és ennek megfelelően általában a hangulat sem mindennapi (persze csak abban az esetben, ha a szövetség végül úgy dönt, a stadion mégis kinyithatja kapuit a nézők előtt).

Ahogyan Messinában, úgy Milánóban is a rivális szomszédok csapnak össze vasárnap – a Primavera-bajnokságban. Az olaszországi sportcsatorna által is közvetített Inter–Milan utánpótlás-rangadón főszerepet kaphat Filkor Attila, a fekete-kékek magyar középpályása, akinek a Pescara ellen szerzett győztes góljával jutott a gárda a Juventus elleni Primavera-kupa-döntőbe. A március végén, illetve április elején esedékes két mérkőzéssel foglalkozó írásában a La Gazzetta dello Sport a két együttes öt legtehetségesebb játékosát külön is kiemelte – a három interes és két juventusos fiatal között szerepel Filkor Attila is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik