Kegyetlen mérkőzés

ZOMBORI ANDRÁSZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2007.04.15. 00:19
Címkék
Nagy Tamás csütörtökön váltotta Simon Antalt a ZTE kispadján, szombaton pedig máris roppant nehéz feladat vár rá: Pécsett kell győzelemre vezetnie csapatát, ott, ahol korábban élvonalbeli edző vált belőle.

Menekülés a győzelembe. A legendás filmcím is eszébe juthat Nagy Tamásnak, a Zalaegerszeg csütörtökön kinevezett edzőjének. Az együttes hátránya kilenc pont az éllovas DVSC-vel szemben, hét ponttal követi a második MTK-t, miközben a ZTE-nek igenis a nemzetközi porondra való kijutás a célja. Márpedig hét fordulóval a bajnokság befejezése előtt egy újabb botlás végzetes lehet, mi több, az esetleges hibátlan teljesítmény sem garantálja, hogy a nagy álom valóra válik. Az biztos, hogy a legutóbbi tavaszi bajnoki meccs eredménye – hazai pályán 1–3 a Sopron ellen –, valamint a hétközi Magyar Kupa-kiesés a DVTK-val szemben nem növelte a zalai labdarúgók önbizalmát, amiként az is borítékolható, hogy a korábbi játékosai mindenképpen bizonyítani akarnak a Pécsre már ZTE-edzőként visszatérő Nagy Tamásnak.

Jól gondoljuk, hogy amióta csütörtökön megegyezett a ZTE elnökével, Nagy Ferenccel, más sem jár a fejében, mint a PMFC elleni bajnoki összecsapás?

Valóban sokat gondolok a

Folytatás a 5. oldalon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik