Született sztár

KEMÉNY KRISTÓFKEMÉNY KRISTÓF
Vágólapra másolva!
2007.05.20. 00:38
Címkék
Néhány hét, és a Beckham házaspár elkezdi új életét Los Angelesben, ahol David az LA Galaxyban folytatja pályafutását, felesége, Victoria pedig igazi amerikai háziasszonyként teremti meg a családi hátteret. A család első néhány hónapját filmre veszi egy tv-csatorna, és hatepizódos valóságshow keretében mutatja be.

Már a „Hóhér” is várja, hogy David Beckham Amerikába költözzön.

Vinnie Jones, aki többek között Guy Ritchie slágerfilmjeiben, A Ravasz, az Agy és A két füstölgő puskacső, valamint a Blöff című produkcióban szerepelt, korábban ki nem állhatta az angol válogatott középpályást, mert rendre átverte őt. Mármint a futballpályán. A színész ugyanis profi labdarúgóként kereste kenyerét, mielőtt a filmvilágba került, ám hiába hívták „Hóhérnak”, elmondása szerint, amikor a Manchester United volt csapata ellenfele, rendre a „vörös ördögök” végezték ki őket, és az MU sikerében általában főszereplő volt David Beckham is.

A Hóhér is szívesen látná

Vinnie Jones immár maga mögött hagyta a Premiershipet, Los Angelesben telepedett le, ám a futballtól nem szakadt el teljesen: a városi bajnokságban induló Hollywood United amatőr csapatának játékos-edzője, s amikor híre ment, hogy David Beckham Kaliforniába igazol, beindult a fantáziája.

„Nem dobtam hanyatt magam, amikor kiderült, hogy David Beckham az amerikai bajnokságban szereplő LA Galaxyhoz szerződik – mondta Vinnie Jones. – Kétségtelen, kiváló futballista, de ha nem Victoria lenne a felesége, senki sem merné Zinedine Zidanehoz vagy Ronaldóhoz hasonlítani. Mindenesetre örömmel látjuk a Hollywood Unitedben: általában szombat reggel vannak a meccseink, így nem zavarnák profi karrierjét.”

A színészfocista mellett még sokan várják nagy szeretettel David Beckhamet. Új csapatának ügyvezetője, a korábbi amerikai válogatott Alexi Lalas például boldogan jelentette be, hogy a világsztár még fel sem húzta a Galaxy mezét, de már sok millió dollárt hozott az egylet kasszájába: a Herbalife cég David Beckham érkezésének örömére öt évre szóló megállapodást kötött a klubbal, s 20 millió dollárral támogatja az egyesületet, arról nem is beszélve, hogy az idei szezonban már hétezer bérlet talált gazdára, s a meccsjegyek ára is negyvennyolc százalékkal drágult a tavalyihoz képest, amiből tízmillió dolláros többletbevételt vár a vezetőség.

Irányítót játszik majd a beadások királya

De a csapat edzője, Frank Yallop is tűkön ül már, s alig várja, hogy bevethesse a Realtól érkező klasszist: a szakvezető nemrég a spanyol fővárosban járt, és megegyezett az angollal, hogy irányítói szerepkörben számít majd rá. Miközben a Galaxy szakvezetősége abban bízik, hogy a középpályás a csapatot dirigálja majd, az angol labdarúgó magánéletét felesége, Victoria irányítja mostanában: mivel a játékosnak a Real sűrű programja miatt nem volt ideje a költözéssel foglalkozni, párja egyedül intézte a Los Angeles-i házvásárlást, az iskolák, óvodák felkeresését.

Előbbi feladat nem esett nehezére az énekesnőnek, ám amikor Victoria Tom Cruise feleségével, Katie Holmesszal elsétált a környék egyik előkelő magániskolájába, a duó kétségbeesetten tárcsázta David madridi számát.

„Az iskola igazgatója időpontot adott meg, amikor Daviddel együtt meg kell jelennünk egy beszélgetésen, amelyen bizottság dönti majd el, felveszi-e a gyereket vagy sem – mondta az egykori Spice Girl. – Kiderült, ebben a suliban minden szülőnek tevékenyen hozzá kell járulnia a gyerekek tanulmányaihoz. Végül abban egyeztünk meg, hogy én főzőtanfolyamokat tartok, David pedig futballórákat ad a srácoknak.”

Szappanoperából tanulja a házimunkát Posh Spice

A házimunka terén persze nincs sok tapasztalata az egykori Posh Spice-nak, hiszen eddig mindent bejárónők hada végzett helyette, ám amióta tudja, bele kell tanulnia a „housewife”-szerepkörbe, a népszerű szappanopera, a Született feleségek epizódjait nézi, s próbál ellesni egy-két praktikát a sorozatban tisztaságmániás anyukát játszó Bree-től. Beckhamné továbbá azért is izgul, mert júliusi beköltözésüket már kamerák tucatjai veszik filmre, ugyanis a házaspár amerikai életének első néhány hónapját – amelyről hat rész kerül adásba – valóságshowműsor mutatja be a rajongóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik